WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Wordpress SEO icerik

(3 mesaj(lar))
  • 6 ay önce cox tarafından başlatıldı
  • cox tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. cox
    Üye

Merhaba arkadaslar yeni bir site www.musicvii.com google'a iyi bir şekilde optimizie etmek isitoyorum google xml sitemap falan kurulu ayarları yaptım hatta google mesajımdan 15 dk sonra indexliyor.

Ama sorun su sitenin iciregini en yararlı olacabilecek sekilde nasıl google a optimize ederim.Yani insanlar bir sarkının videosunu arattıgında iyi bir sekilde cikmasını istiyorum.Suan sadece google xml sitemap kullanıyorum .

6 ay önce #
  2. Merhaba
    Sitenize ilk girdiğimde ekleyecek çok içeriğiniz olduğunu görüyorum. Eklediğiniz içerik tümüyle resim dosyası ve müzik dosyasına verilen bir bağlantılardan oluşuyor.
    Bu yüzden insanların google'da herhangi bir müzik aradığında sizin sitenizi çıkmasını istiyorsanız, arama motorunun okuyabileceği birşeyler ekleyin. İşin mantığı bu. Tavsiyelerim o ekran görüntülerin, üst tarafına başka küçük bir başlık veya yazı ekleyebilirsiniz, ya müzik dosyası ile ilgili diğer bilgiler, alt tarafına eklediğiniz download bağlantısı için de "download" kelimesi yerine müzik dosyasının ismini ekleyin.
    Yazılarınızda "description" meta etiketi bulunmuyor, Ekleyin, böylece google başlıktan sonra açıklama kısmında da birşeyler ekleyin.
    Eklediğiniz müzik dosyaları ile ilgili kendi düşüncelerinizi de ekleyin, birileri gelip cevap yazar.
    Aklıma daha bir çok şey geliyor, şimdilik bu kadar.

6 ay önce #
  3. cox
    Üye

teşekkrler bilgiler için

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.