admin paneline giriyor 2 saniye sonra bombos sayfa oluyor browser'imda ise www.google-analystic.com a baglaniyor diyor bu sorun nasil cozulur ?
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
admin paneli
(8 mesaj(lar))-
Tarih: 4 ay #
-
Wordpress dosyalarınızı üstüne yazdırarak bir kaç kez tekrar sunucuya göndermeyi deneyiniz, bu durum öncesi sitenizde düzenleme yaptıysanız, yeni bir eklenti eklediyseniz bu nedenle de olabilir..
Tarih: 4 ay # -
bu sunucuya ilk defa kurdugum halde boyle oldu.. dediginizi yapacam umaram ise yarar :S
yine olmadi 3 kere attim ama yine olmadi
cpanelden file managera girin eklentilerin bulundugu klasore ulaşın en son eklediğiniz eklentiyi ordan silin... tekrar browserden admin paneline bağlanmayı deneyin...
tamamda sitede eklenti felan yok yeni kurdum diyorum zar zor temayi yukleyebildim
admin paneline giriyor 2 saniye sonra bombos sayfa oluyor browser'imda ise www.google-analystic.com a baglaniyor diyor bu sorun nasil cozulur ?
bakın bu sizin cümleniz... bu durum için google analytics den kod alıp sitenizin php dosyalarından birine eklemiş olmanız gerekli.
bu sunucuya ilk defa kurdugum halde boyle oldu.. dediginizi yapacam umaram ise yarar :S
dosyaları tekrar atıgınıza gore eklemiş olsanız dahi düzelmesi gerekli...
Bu durumda google analytics eklentisini kurmuş ve çalıştırmış olabilirsiniz...
son ihtimalde google sizin sitenize karşı olan üstü bir durum sergiliyor bu yuzden de size bole bir yazı geliyor olması...
neyse madem siteniz daha yeni kuruldu ozaman korkulacak bişi yok tekrar silip kurarsınız sorunu kökten halledersiniz...
Bende de aynı sorun var.Diğer wordpress sitemde yok.Üstelik sorun olan sitemi 2.5'e güncelledim.Diğer versiyonda da vardı.Bunda da var.Eklenti ise hiç kurmadım.analytics kodlarını sildim yine olmadı.Başka fikri olan var mı?
Tarih: 4 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
Destek sorusu değil