:) Kural değildir biraz cahil olmamızdan kaynaklanıyor.
Dreamhosttan memnun kalanda var kalmayanda. Sırf inat olsun diye hostgatordan dün paket aldıkdan sonra, dreamhosta sitelerin çok yavaş olduğuna dair mesaj attım ve bir kaç bilgi de ekledim. Ne yazıkki yine aynı cevap, yok şu sunucu problemi var, yok bu var ,yok şöyle oldu, yok siz bunla direk iletişime geçin. Şunla iletişime geçin demek bu işi savsaklamakdır zaman kazanmakdır. Benim gözüm de başka bir açıklaması yoktur. Bir problemim varsa bir defa cevap verilir ve herkes o mesajları okur, cevap verecek diğer kişi ne yapmış daha önceki mesajlara bakar anlar ve oda sorunu çözmek için yardımcı olur ama yok bu adamlar böyle değil yada ben böyle bir şeyi hiç görmedim ya ondan belkide. Ben üçüncü kişi ile devam etmek zorunda değilim.
Neyse sinirimi attıkdan sonra :)
Sorunuza cevap veriyorum dün üyeliğim onaylandıkdan bir süre hostgator hesabım bazı güvenlik gerekçeleriyle durduruldu. Kredi kartında sorun mu olmuş ne olmuş anlamadım.. İngilizce bilen bir iki kişiden yardım istedim bakalım hangisi daha önce dönerse :)
He bu arada en düşük baby paketi var onu aldım zaten ondan sonrası da abartı bana.
İnanın hostgator için tek kötü yorum okumadım okuduklarımda destek bölümü ile çözülmüş şeyler.
O yüzden korkmuyorum ama bende bu balta şansı varken gider vururum bi taşa daha.. Zaten bugünlerde pek renkli hayatım pek bi yolunda dua etsinler ingilizce iyi bilmiyorum yoksa o dreamhostu yola getiririm ben de neyse.