/*
Theme Name: Redzonea
Theme URI: http://www.turelozdil.com/redzonea/
Description: Adsense-Ready Curvy SEO Theme For Wordpress
Author: Türel Özdil
Author URI: http://www.turelozdil.com/
Version: 0.1
*/
Örnek temalar burada, sizin ki oradakilerle kıyasladığınız da gerçekten berbat, siteniz 5 yıl önceki html ile yapılmış sitelere benziyor, benim hayat felsefem; "ettin bir hayır tut bacağından ayır" dır, konuşurken lafı eğip bükmem, karşı taraf kızar bozulur diye düşünmem, size bu uslup sert gelebilir, bu uslubun sebebi yukarda arkadaşlar size gerekeni demişler ama anlamıyorsunuz, bu nedenle ben zülfü yare dokunarak devam edeyim..
Bu ana konuda kullandığınız dili sitenizde de kullanıyorsunuz, Türkçe'yi böyle kullanarak internette bir yerlere gelmeniz mümkün değil, sonunda kendi com lu bloğumu açtım denmez, com uzantılı sitemi açtım denir, sitenizde de yazılarınız aynen böyle..
Kız çocuklarınız ve bebekleriniz için örebileceğiniz çok değişik elbise modelleri ve örgü hırkalar var.bu örgü elbise modellerini internetten değişik blog ve sitelerden sizler için derledik.
işte meraklıları için özellikle örgü elbise , hırka ve bere modelleri.bebek ve çocuklar için en güzel hediye olsa gerek değil mi.
Redzone ama ondan eser yok şimdi demişsiniz, evet gerçekten temadan eser yok, temanın sahibine saygı göstermeniz, temanın linklerini sitenize eklemeniz gerekir, siz temayı doğduğuna pişman etmişsiniz ama sonuçda Türel Özdil emek sarfetmiş, siz de bu sayede temayı kullanabilmişsiniz..
Bunları dün yazacaktım, ana konuya eklediğim resmi siteniz geç açıldığı için ancak bugün çektim, evet arkadaşlar doğru söylüyor dün siteniz yarım saatte zor açılıyordu, ben sizin bu açtığınız konu gibi vasat konulara resim ekleyerek görsellik katmaya çalışıyorum, halbuki burada size gereken uyarı yapılmış ve örnek konuya benzer bir şekilde sitenizi tanıtabileceğiniz belirtilmişti..
Sözün özü; Kolay gelsin ama bu kafayla giderseniz askere biraz zor alırsınız tezkere..
Not; 2 Gün içinde temaya sahibinin linklerini eklemezseniz bu tanıtım yazınız silinecek..