WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Çerçeve sorunu

(6 posts)
  • 3 ay önce buzcevheri tarafından başlatıldı
  • gencer tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Nisan 2008 itibariyle kurtulacağımızı duyduğum İnternet explorer 7 getirisi flash etkinleştirme sorununa (flash objelerin etrafında beliren çerçeve) dair internette o kadar araştırma yapıp, bir o kadar da sorunun çözümüne yönelik kaynak bulmama rağmen bendeniz sorunu çözemedi. =) İlgili yerlerde denilen herşeyi yapmama rağmen olmadı.Dreamweaver 8.02 kendi bir takım kodları koyuyor. Ama bunu ftp den attığım anda, bu seferde flash gözükmüyor.

Bloguma koyduğum flashın etrafında beliren o çerçeveden nasıl kurtulabilirim? (Flashı sidebara koyacağım.)

Tarih: 3 ay #
  2. Nerde yapıyorsunuz bunu.. Güzel anlatmışsınızda birde görseydik :)

3. Kullandığım yer www.buzcevheri.com Hatta ilgili flash da orada çerçeveli bir halde durmaktadır. =)

4. Bknz. Birşey yok yada anlamadım :)

5. Anladığım kadarıyla anlamamışsınız. Siz firefox ile girmişsiniz. Firefox için böyle gıcık bir sorun yok zaten. Firefox da çerçeve olmuyor. Ayrıca bahsettiğim flash screenshot aldığınız yerde değil.

Bakınız kırmızıyla işaretledim..

[Bu arada ben, bu konu başlığı olarak "ie7'deki flash obje çerçeve sorunu" olarak koymuştum. Uzun olduğunu düşündüler herhalde ki "çerçeve sorunu" olarak değiştirmeyi uygun görmüşler.]

Tarih: 2 ay #
  6. IE7 nin gıcıklığı; biraz daha bekle IE8 geliyor inşallah yeni sürümde böyle gereksiz birşey olmaz...

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.