WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Sayfa başlıkları görünmüyor

(11 posts)
  • 3 ay önce intibah tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba

Yüklediğim temada üst tarafta görünmesi gereken sayfa başlıkları çıkmıyor aşağıdaki hatayı veriyor.
    Eski temada böyle bir sorun yoktu.

tema hatası

Nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı?

Tarih: 3 ay #
  2. Temanın ve eklentileri son sürümlerini güncelleyin. Bazı temalarda eklentilerden yada tema'dan kaynaklanan böyle sorunlar oluyor.

Site adresinizi'de profile eklerseniz yada hangi site olduğunu belirtirseniz ve daha fazla ayrıntı verirseniz daha iyi olur..

3. Teşekkür ederim
    Dedikleriniz doğrultusunda eklentileri güncelledim değişen birşey olmadı.
    Wordpress sürümünü 2.3 ten 2.5 e yükselttim gene düzelmedi.
    Tüm eklentileri etkisizleştirdim sorun yine devam etti.

site adresi: www.basinyayin.net

4. orada kulanılan kod her ne ise eski sürüme ait(kullanılmayan bir kod) yada başka bir şeyle ilintili. o nedenle o kodu wordpress codexe bakarak düzeltiniz. Bu nedenle orada türkçe dil dosyasının hatasını veriyor.

5. Düzeltmem gereken dosya temanın index dosyası mı? wordpress codexte ne olaki :)

6. bi resme bakarak temanızıda o kodun nerede olduğunu nasıl bilebilirim?
    sizce wordpress codexte ne olaki

7. Teşekkür ederim ilginiz için dediğinizi en başta anlamadım ama sonra yaptığım şey sizin anlattığınız şeymiş :)

8. orkan
    Üye

sürümmü güncellemem gerek heytbecom? 233 war

9. sürümü istersen güncelle istemezsen güncelleme. Konuyla ne ilgisi var anlamadım?

10. orkan
    Üye

orada kulanılan kod her ne ise eski sürüme ait(kullanılmayan bir kod) yada başka bir şeyle ilintili.

yukarıda yazmışın ondan aynı hata bendede war fakat sırf katagorilere baınca çıkıyor
    http://www.altinfiyatlari.org/category/altin-fiyatlari/18-ayar-altin/

eklenti olarak sitemap ve allseo war başkada yok

11. archives.php yada search.php dosyanızın en üstünde hangi kategoriye ait yazıların listelendiğini belirten kodda hata muhtemelen. Yazdığım mesajlardada hangi sürümü kullanıyorsanız o sürüme ait kodları codexten bakıp temanınzdaki kodlarla karşılaştırabilirsiniz.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.