WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Basit Eklenti Tavsiyesi

(6 posts)
  • 1 ay önce akcakaya tarafından başlatıldı
  • akcakaya tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar,
    Wordpress için eklenti yazmak istiyorum, bana referans olacak bir eklenti arıyorum. Aradığım eklentinin amacı önemli değil, önemli olan çalışma yapısı. Şöyle ki;
    - Eklenti widget olarak olmalı,
    - Widget içerisindeki herhangi bir bağlantıya tıklayınca, o bağlantıya ait detayları sayfanın içinde açsın. (Bir nevi etiket bulutu gibi bir plugin, yani widget'teki bağlantıya tıklayınca sayfanın içine bişeyler yazsın)

İnşallah derdimi anlatabilmişimdir.

Tarih: 1 ay #
  2. http://wordpress.org/extend/plugins/

Dediğini anlamadım ama her düşünülen şeyin eklenti haline getirilmişini burdan bulabirsin.

3. Ajaxla yapılmış açılır kapalı menüler var, o tarz bir şey mi amaçlıyorsun, yoksa yanlış mı anladım?

4. Merhaba, aslında Ajax içermesin. Farkındayım çok açıklayıcı olamadım, açıklamaya çalışayım. Somut bir örnek ile;
    Widget olarak kullanılacak bir plugin düşünelim. Ben bu plugin'i Widget olarak eklediğimde içerisinde yer alan "Detaylar" bağlantısına tıkladığımda bir dosyadaki veriyi okuyup ekrana yazsın,
    gibi basit bir plugin arıyorum.
    Teşekkürler.

5. http://www.yakupgovler.com/wp-icin-bilesen-widget-yazma/
    nasıl bileşen yazılır öğrenebilirsin...

* Son yazdıklarından ne aradığını yazmışsın. Bu durumda herşeyi biz bulacağız sen sadece ismini değiştirmiş olacaksın. Sence bu mantıklı mı? Sana uygun olan eklentiyi bulup - kendi istediğin özelliği ekleme işlerini senin yapman gerekmiyor mu?

6. Merhaba, zaten ben örnek olarak yazmıştım, tabii ki sizden plugin yazmanızı istemiyorum. Bu tarz pluginler var mı diye sormuştum. Ben de zaten örnek pluginleri inceleyip kendim yeni pluginler yazacağım.
    Teşekkürler.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.