WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Gizlenen kategori yazıları indexte gözüksün

(6 mesaj(lar))
  • 6 ay önce mythijacker tarafından başlatıldı
  • mythijacker tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Arkadaşlar ben blog sitemde 5 tane kategori olacak bunlar
    index
    haber
    teknoloji
    spor
    mizah

şeklinde. Şimdi ben index kategorisini gizlemek istiyorum.
    Diyelimki mizah kategorisine eklediğim yazıyı index kategorisinede eklersem bu yazı anasayfada yer alsın aksi halde sadece kategorisinde kalsın.
    bunun için nasıl bir kod değişikliği yapmam gerekiyor.
    kullandığım tema burada.

6 ay önce #
  2. Doğru mu anladım bilemiyorum ama buraya bir bakın..

6 ay önce #
  3. Bu konularda Category Visibility eklentisinden bahsedilmiş fakat benim istediğim şeyi bu eklentiyle çözemiyorum.
    Çünkü, ben yukarda belirttiğim kategorilerden diyelimki teknoloji kategorisine bir yazı ekledim ve bunu anasayfada göstermek için ayriyeten index kategorisinede eklediğimde bu yazı anasayfada çıkacak. Sedece teknolojiye eklemiş olsaydım çıkmayacaktı.
    Bu eklenti ile index kategorisini gizlediğimde bu kategoriye ait hiçbir konu anasayfada gözükmüyor.

Basit bir örnek daha;

Konu: wordpress 2.5 çıktı | Kategori: Teknoloji [Sadece Teknoloji kategorisinde)
    Konu: wordpress 2.5 çıktı | Kategori: Index+Teknoloji [Anasayfada ve teknoloji kategorisinde]

6 ay önce #
  4. Forum ana sayfasında sabit duran sık sorulanlar bölümünde tarayıcınızın arama özelliği ile yazı kelimesini aratın..

6 ay önce #
  5. http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5110?replies=8
    * Madem index kategorisi gözükmeyecek diyorsun neden teknoloji+index kategorisinede yazıyı ekliyorsun onu anlamadık.

6 ay önce #
  6. index anasayfada kategori olarak gözükmeyecek ama içine attığım yazılar anasayfada çıkmasını istiyorum.

6 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.