WordPress Türkiye Forumları » Temalar

arama kutucuğu sorunu

(20 posts)
  • 1 yıl önce Xenuan tarafından başlatıldı
  • ali tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Http://Www.uluask.com/blog sitemde sidebarda bulunan arama bölümü Firefox'da düzgün çalışırken Internet Explorer'da sorunlu çıkıyor. Div yerine span kullansamda düzelmiyor sorun neden acaba? ayrıca giriş ve vote butone Firefox'da düzgün çalışırken Internet Explorer'da altında çok fazla boşluk bırakıyor. Yardımlarınız için şimdiden tşk :)

Tarih: 1 yıl #
  2. Ya ben IE bakıyorum ama, hiçbir problem göremedim. Benim gözlerimde mi problem var acaba :)

3. çok ilginç bende internet explorer'da böle gözüküyor

http://img299.imageshack.us/img299/9052/sorunlaroc4.png

4. Hmm, onlardan bahsediyorsaniz; onlar bende de sizinki gibi gözüküyor. Fakat, o kadar kötü görünmüyor. Neyse, sorunuza inşallah bir sonuç bulursunuz. Ben çekileyim aradan.
    Kolay gelsin :)

5. :) peki.. Tema nasıl sizce?

6. Valla ne yalan söylim, renkler felan bi de siyaha karşı ilgim var hoşuma gitti. Ellerinize sağlık. Bir an önce tamamlayında "Blog Analizi" bölümünde yorumlarımızı yapalım, burası yeri değil, Ehehe :)

7. Haklısınız. :)

8. Belki şöyle birşey işinize yarayabilir.

9. İşte ya budur! Gerçekten çok teşekkür ederim Ali bey :) daha öncede bir problemime çok yardımcı olmuştunuz :) bu verdiğiniz cevap ile başka bir büyük sorunumuda halletiniz. Ben div'i değiştir ul yerine li yap gibi bir cevap bekliyodum ama sorunu kökünden çözücek cevabı aldım. Tekrar teşekkür ederim

10. Rica ederim, sorunu çözdüğünüze sevindim.

11. ibrahim
    Üye

verdiğiniz yönlendirmenin neticesinde aşağıdaki adrese ulaşmışm bulunmaktayım.

http://developer.yahoo.com/yui/reset/

Buradaki kodlar nasıl kullanılır? Nereye kopyalamak gerekmektedir üstad?

12. Orada verilen CSS kodunu temanızın CSS'sinin (genellikle tema kök dizininde style.css) en üstüne yerleştirin ve kaydedin. Umarım işinize yarar.

13. ibrahim
    Üye

üstad, kodları css dosyama ekledim fakat değişen herhangi bir şey olmadı. yine bozukluk mevcut. ne yapılabilir?

14. Tema CSS'nizi geçerlilik denetiminden geçirdiğinizde hata ile karşılaşıyor musunuz?

15. ibrahim
    Üye

hata veriyor üstad. nasıl düzeltilir?

16. Bkz. W3 Schools: CSS Tutorial.

17. ibrahim
    Üye

Üstad, verdiğiniz link ingilizce olduğu için birşey anlayamadım. Önerebileceğiniz türkçe bir kaynak var mıdır?

18. css kodlarını ve html içinde bulunan css classlarını w3 standartlarına göre yazmalısın. alinin verdiği site çok güzel kaynak onun gibi türkçe bir kaynak olduğunu sanmıyorum...

19. ibrahim
    Üye

w3 standartları hakkında bilgisi olan?

20. İbrahim, CSS standartları konusunda da bir kaç kaynak önerebilirim ama maalesef onlar da İngilizce. Ayrıca CSS standartlarından önce CSS temel bilgileri daha yararlı olabilir. Eminim biraz arama ile Türkçe yardım alabileceğin sonuçlarada ulaşabilirsin.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.