WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Sürüm Yükseltme sonrası Sayfalara Bağlantı Yok.

(4 posts)
  • 2 ay önce besst tarafından başlatıldı
  • besst tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Merhabalar,

Bende 2.5 sürüme yükselttim. Gerçekten göze hoş gelen bir yönü var. Ama sanırım sayfalarımda bir sorun oluştu. SAyfaları daha önce okuduğum bir yerde gördüğüm bir öneri ile index.php ekleyerek açılmasını sağladım . Önceki sürümde bu çalışıyor idi. Ama sanırım şimdi 2.5 ile bu mumkun değil ya da ben öyle düşünüyorum.

Açılmayan sayfalarım fotoğrafların bulunduğu ve istatistik ve arşiv ile ilgili sayfalar. Ayrıca standart bir sayfa olan hakkımda sayfası da açılmıor. Yani bir an acaba kullandığım eklentilerden kaynaklı mı diye düşündüm ama standart bir sayfa olan hakkımda sayfası da acılmayınca index.php den kaynaklandığını düşündüm.

Sorunu daha iyi görmek için siteye bakabilirsiniz. TEşekkürler..

http://ogrenci.hacettepe.edu.tr/~besst

Tarih: 2 ay #
  2. Yapmışsınızdır ama kalıcı bağlantınızı güncellediniz mi, bu sırada dosyalar yazılabilirmiydi?.. ayrıca buraya da bakabilirsiniz..

3. cevabın icin sagol canarkadas.. senin derledigin dosyalar sayesinde baya bir sey kapıyorum.. indez.php fikrinide senin yazılarından birinden almıs idim sanırım . neyse.. :) ben su dediklerine bakayım . tekrar dönerim..

4. teşekkurler.. Sorun çözüldü..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.