WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Subscribe to Comments

(29 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce tiryaki tarafından başlatıldı
  • gevv tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş
  1. Subscribe to Comments'in Türkçe versiyonu WordPress Türkiye'den indirdim.
    Beni oku dosyasını okuyup dosyaları gereken yerlere taşıdım ve çalışıyor. Admin panelinde herşey Türkçe, fakat bir yazıya yorum kısmına baktığımda Ingilizce "Notify ...." yazıyor.

Burasını nasıl Türkçe yapabilirim ? Php dosyasında denedim Türkçe yazdım fakat halen Ingilizce yazmakta.
    .po dosyasını mı edit etmem gerekiyor ??

Teşekkürler..

1 yıl önce #
  2. Dil değişkenleri .po dosyalarında tutulur genelde, eklentiyi incelemedim ve görmedim ama beraberinde .po dosyası getiriyorsa ordan değiştirmelisin.

1 yıl önce #
  3. Bende php dosyasi ile pek ugrasmistim ama turkcelestirememistim. Dediginiz dosya ile alakali olabilir. Cevabi bende merakla bekliyorum. :) Kolay gelsin :)

1 yıl önce #
  4. Po dosyasını şu an açtım ve herşey zaten Türkçe ?? .mo dosyasıda zaten yapılmış ??

1 yıl önce #
  5. Notify ile başlayan yer tam olarak ne?

"Notify me of followup comments via e-mail" mi?

Eğer öyleyse büyük ihtimalle eski sürümlerden yükseltme yapmışsınızdır ve o kısım güncellenmemiş olabilir. Denemelerimde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Yönetim panelinizde Tecihler -> Subscribe to Comments kısmında "Abone olunmamış" bölümünün altındaki alan İngilizceyse "Yeni yorumları e-posta ile bana bildir" olarak değiştirin.

Punish,
    Sorununuzu daha net anlatabilir misiniz?
    Yeni kurulum yapıyorsanız Türkçe dil dosyasını ve eklenti dosyasını wp-content/plugins dizini altına kopyalamalısınız. WordPress Türkçe sürüm kullanıyorsanız ve wp-config.php dosyanızda dil değeri tr_TR ise sorunsuz çalışması gerekiyor.

1 yıl önce #
  6. Evet sürüm yükselttim. O zaman da mesaj olarak "Notify me of followup comments via e-mail" görünüyordu ve şu an da görünmekte.

Yönetim panelinizde Tecihler -> Subscribe to Comments kısmında "Abone olunmamış" bölümünün altındaki alan İngilizceyse "Yeni yorumları e-posta ile bana bildir" olarak değiştirin.

Ne yapacağımı tam olarak anlayamadım, ne yapacağımı bir daha anlatırmısınız ?

Benim ekranda
    Tercihler - Subscribe Comments böyle görünüyor, neresi Ingilizce yazacaktı ki ?

Teşekkürler..

1 yıl önce #
  7. Sizin ekran görüntüsü gönderdiğiniz bölüm Yönet -> Abonelik menüsü olması gerek. Tercihler -> Subscribe to Comments menüsünde gerekli ayarları yapabilirsiniz.

1 yıl önce #
  8. Değil, Yönet -> Abonelik te de bu ekran gözüküyor ve Tercihler -> Subscribe to Comments'te de aynısı gözükmekte..

Hmm biryerlerde sorun var anlaşılan.

** wp-subscription-manager.php kök dizinde yani wp-config.php olan yerde..
    ** subscribe-to-comments.php ve
    ** subscribe-to-comments-tr_TR.mo plugin dizinde...

çok tuhaf..

1 yıl önce #
  9. Evet, tuhaf :)

Eklentiyi etkisizleştirip tekrar etkinleştirmeyi deneseniz bir de?

1 yıl önce #
  10. Evet öyle deaktif etmek de pek maalesef. Çok önemli bir sorun diil, Türkçe de olsa, Ingilizcesi ile de yetinirim bir süre..

Teşekkürler..

1 yıl önce #
  11. Anlamadım demek istediğinizi?

Ben eklentiyi yönetim panelinden etkisizleştirip yine eklentiler sayfasından etkinleştirmenizi önermiştim.

1 yıl önce #
  12. önerinizi uyguladim, etkisizleştirdim ve tekrar etkinleştirdim demek istedim. Ama bir degişiklik olmadi demek istedim.

1 yıl önce #
  13. Tamam, o halde http://siteadresiniz/wp-admin/options-general.php?page=subscribe-to-comments.php

adresini açmayı deneyin, şu an için başka bir çözüm aklıma gelmiyor.
    Bir de tercihler sayfasına önceki sürümde de ulaşamıyor muydunuz?

Tecihler sayfasında "Bildirim mesajları için "Gönderen" ismi:", "Bildirim mesajları için "Gönderen" e-posta adresi:", "Abonelik seçim kutusu varsayılan olarak seçili olsun" gibi birçok ayar yapılıyor.

1 yıl önce #
  14. Onceki surumde de ulasamiyordum...

Tecihler sayfasında "Bildirim mesajları için "Gönderen" ismi:", "Bildirim mesajları için "Gönderen" e-posta adresi:", "Abonelik seçim kutusu varsayılan olarak seçili olsun" gibi birçok ayar yapılıyor.

Evet gözüktü :) Adrese bakarsam fark ettigim :

Sizin verdiginiz:
    http://siteadresiniz/wp-admin/options-general.php?page=subscribe-to-comments.php

Ben tercihler ve Subscribe comments seçersem eger adres çubugunda gordugum link:
    http://siteadresiniz/wp-admin/admin.php?page=subscribe-to-comments.php

yanlis bir sayfa cagrimi yapiliyor, koda bir bakayim..

1 yıl önce #
  15. Sorun nerden kaynaklandığın buldum. Advanced Admin Menus eklentisini kullanıyorum etkisizleştirdim şimdilik.
    Bu eklentiyi kullanmak isteyen varsa haberiniz olsun Subscribe Comments ile uyumlu bir halde çalışmıyor.

1 yıl önce #
  16. Çözümü paylaştığınız için teşekkürler. İsterseniz eklenti geliştiricisine durumu bildirin, sonraki sürümler için bir çözüm üretebilirler.

Kolay gelsin.

1 yıl önce #
  17. Bu eklentiyi kurdum test şonuçları henuz ulaşmadı:) ama biraz geç geliyor herhalde ondan önce abonelik kutusunun yanında
    ""Yeni yorumları e-posta ile bana bildir"" yazmıyor boş nasıl ekleyebilirim?

1 yıl önce #
  18. Teşekkürler bir soru daha:) gelen maillerde garip karakterler görünüyor ? çözümü varmıdır?

1 yıl önce #
  19. malesef yok sanırım.

1 yıl önce #
  20. eklentinin son versiyonun kurdum fakat eski versiyonda yurumları mail ile bildirin yanındaki kutucugun işaretli olup olmaması için bi seçenek var son versiyonda göremedim yada başka bir yöntem ilemi yapılıyordu unuttum kutucuğu nasıl otomatik işaretli yapabilirim

birde yorumlara abonesiniz Aboneliği yönet yazısının görünmesini istemiyorum
    eklenti ayarlarından onları sildim fakat sayfada hata verdi

8 ay önce #
  21. Bırak kalsınlar =) O kadar yönetimden bir şey çıkmaz..

8 ay önce #
  22. :) lüttfennn söyleyiniz eylultoprak

8 ay önce #
  23. eski eklentiye lokalde baktım kutucugun işaretli olması için
    Subscribe" box should be checked by default seçeneği var son versiyonda yok başka bir şekilde ypılabilirmi ?

8 ay önce #
  24. Do a CSS "clear" on the subscription checkbox/message (uncheck this if the checkbox/message appears in a strange location in your theme)

Yeni adı bu sanırım ayrıca Subscribed kısmındaki yazıyı silerseniz yönetim seçeneği temada görünmez ama giden mailde olacakdır.

8 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.