WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

tema hatası

(18 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce ankara tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmüş

Etiketler:

1. ankara
    Üye

Kullandığım bazı temalarda aşağıdaki hatayı alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim ?

WordPress veritabanı hatası: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1]
    SELECT cat_id, cat_name FROM

1 yıl önce #
  2. Büyük ihtimalle WordPress 2.1 kullanıyorsunuz ve kullandığınız tema da yeni versiyonla birlikte artık kullanılmayan bir fonksiyona çağrı yapıyor.

Temanızı inceleyin ve hatanın kendisini gösterdiği alanlardaki fonksiyonları bulmaya çalışın. Özellikle blogroll listesini çağıran kodu kontrol edin.

1 yıl önce #
  3. ankara
    Üye

<h1>Recent Comments</h1>
    <ul class="recent">
    <?php get_recent_comments(); ?>

<?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
    || !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php
    $link_cats = $wpdb->get_results("SELECT cat_id, cat_name FROM $wpdb->linkcategories");
    foreach ($link_cats as $link_cat) {
    ?>
    <h1><?php echo $link_cat->cat_name; ?></h1>
    <ul class="menu">
    <?php wp_get_links($link_cat->cat_id); ?>

rightsidebar.php dosyasında bu kodlar yer alıyor orda hata çıkmasına sebeb olan bunlardaki hata nedir?

1 yıl önce #
  4. <?php wp_get_links($link_cat->cat_id); ?>

Kodunu şununla değiştirmeyi deneyin;

<?php get_links(); ?>

Detaylı kullanım bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

1 yıl önce #
  5. ankara
    Üye

Denedim ancak o da işe yaramadı.Temam bu http://rapidshare.com/files/14380823/Dark-Ritual.zip.html wp 2.1 de bunu kurup inceleyebilirmisiniz ilginiz ve yardımlarınız için teşekkürler eğer hatayı çözebilirseniz bu temayı kullanmak istiyorum.

1 yıl önce #
  6. pastebin.com'a attığım kodları tema dosyalarınız arasında bulunan rightsidebar.php dosyasının içeriği ile değiştirin, sorununuz ortadan kalakcaktır.

Bu arada, temanızın yazarı yakın zamanda sorunlu temalarını güncelleyeceğini söylüyor, takip etmenizi öneririm.

1 yıl önce #
  7. http://lorelle.wordpress.com/2007/01/26/wordpress-21-template-tag-and-function-changes/

adresinde 2.1 Temalarında TAG ve Fonsiyonlarının değişimi ile ilgili yazısı mevcut.

1 yıl önce #
  8. İyi bir kaynak, paylaştığınız için teşekkürler ;)

1 yıl önce #
  9. Yönetici notu: Konu hakkında zaten yeni bir başlık açmışsınız, sorunu bir de burada yinelemenize gerek yok. [ali]

1 yıl önce #
  10. wp 2.3.1 için son yorumlar kodu nedir acaba ? Detaylı kullanım bilgisine baktım ama çok karışık bulamadım temada bileşenler bölümünden ekleyince görünüyor manual olarak ekledigimde hata veriyor sanırım desteklenmeyen bir kod kullanıyorum

10 ay önce #
  11. @gevv

Burada ki 4 no'lu resim ve kod, gevv sen bari ara :).

10 ay önce #
  12. link yalnış galiba :)
    wp 2.3.1 kullandıgım temadaki çalışan kodu başka temada deniyorum hata veriyor kod bu
    aramalarda eklentilerden bahsediliyor get recent comment vs anlamadıgım temamda eklenti olmadan bu kod nasıl çalışıyor

10 ay önce #
  13. Pardon gevv buradan bakın, bir önceki mesajımda ki linki yanlışlıkla tekrar etmişim.

10 ay önce #
  14. Teşekkürler ama kod işe yaramadı ithemede çalışmıyor

10 ay önce #
  15. @gevv
    Birde buraya bak.

10 ay önce #
  16. işe yaradı :) Teşekkürler

10 ay önce #
  17. sorun çıktı :( bazen hata veriyor bazen vermiyor biraz inceleme yaptım get recent comments kodu neden işe yaramıyor diye widget ile alakalı sanırım birde function.php dosyası kullandıgım tema (SleepyBlue)widget destekli degil

son yorumlar için yan menüde bu kod kullanılıyor bu kodun yönetimide function.php dosyasında en başta kod

ithemede ise widget destegi var bu tip bir kodlama yok bende bu kodu ithemenin function.php dosyasına ekledim ve menüde son yorumları göstermek için gerekli kodu sidebar.phpye ekledim ama function.php hatası verdi wp

acba bu kodu ithemenin function.php dosyasına nasıl yerleştirmeliyim ?

9 ay önce #
  18. Reis yazdığını anlamadım, tema bileşene uyumlu değilse buradan nasıl bileşenli bir temaya dönüşeceğini görebilirsin,

9 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.