Merhaba arkadaşlar; Forumda indexleme üzerine sorulmuş bütün soruları okudum. Fakat ben bi türlü yapamadım. Sitemi indexlemiyor google denemediğim yol kalmadı. Sitemaplerde hatalar alıyorum.
WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular
sitem indexlenmiyor
(4 posts)-
>Editör notu: Forumun bazı kuralları vardır bu kurallara uymayan mesajlar silinir yada düzenlenir hala uymamak konusunda ısrar eden üyelerimizin üyelikleri durdurulur yada silinir. Lütfen forum kurllarımızı okuyun [eylültoprak]Tarih: 3 ay #
-
fakat ben bı turlu yapamadım.
Yapılacak bir şey yok eğer ilk defa sitenizi tanıtıyorsanız yapılacak iki şey var. Bir yerlerden link vermek. Link veremiyorsanız buraya ve buraya üye olmak
sitemaplerde hatalar alıyorum
Burdaki hata nedir ve hangi eklentiyi kullanıyorsanız. Elle oluşturmaya kalmadınız değil mi. Forumda bu konu daha önce tartışıldı ama şu eklenti popüler olan bunu kurup tercihlerden ayar yapmanız gerekli. Zaten türkçe, olmadı çıkacak hataların hepsi forumda daha önce var hataları forumda yada google 'da aratabilirek çözebilirsiniz.
Tarih: 3 ay # -
evet dedıgınız gıbı aynı eklentıyı kullanıyorum fakat undıfned hatası alıyorum sitemap olusturuken.
ıkıncısıverdıgınız lınklere uye oldum ıstedıklerı adımı yapmama ramen sıteyı dogrulayamadım
Tarih: 3 ay # -
Hostunuzda ana roota kendiniz elle sitemap.xml adında bir dosya oluşturun ve yetkilerini 777 olarak ayarlayın, büyük ihtimalle kendisi oluşturamıyor ve yazma yetkisi olmadığından içini dolduramıyor.
ıkıncısıverdıgınız lınklere uye oldum ıstedıklerı adımı yapmama ramen sıteyı dogrulayamadım
bunu anlayamadım. doğrulama kodunu sayfada header' a koyduğunuzda olması gerek.
Tarih: 3 ay #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil