WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Yeni yazı editörü çalışmıyor

(3 posts)
  • 1 yıl önce talash tarafından başlatıldı
  • talash tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. 2.1'e yükselttiğim WordPress'in yeni yazı editörü çalışmıyor. 3. Kez baştan kurdum yinede eski yazı editörüne benzer bişey çıkıyor işte burda. Sorunu halledemezsem 2.06'ya geri dönmeyi düşünüyorum. Ayrıca eski blogtan yazılarımı aktardığımda kategorileri karman çorman etti.

Yardımcı olacak arkadaşlar teşekkürler şimdiden.

Yönetici notu: Lütfen konularınızı uygun bölüm altında açın, konu taşındı. 2. kez not olarak ekliyorum, gereksiz etiketler eklemeyin konulara. Etiketlerin ve forumun kullanımı burada açıklanıyor. Gereksiz ve anlamsız etiketler kaldırıldı. [Hasan]

Tarih: 1 yıl #
  2. Yeni metin editöründe düzenlemeler yapıldı zaten, eklediğiniz ekran görüntüsünde editörün kod bölümü var şimdi.

Yönetim panelinde profilinizde "Yazarken görsel metin editörünü kullan" kutusu işaretliyse kod bölümü dışında bir sekme daha eklenir metin editörü kısmına.

Eski blogdan yazıları nasıl aktardınız, biraz ayrıntılı anlatsanız?
    Yükseltme yaptıysanız kategorilerde sorun olmaması gerekirdi.

3. Özür dilerim etiketten kastı anlamamıştım. Yazı paneli işini hallettim. Teşekkür ederim. Aktarmayı dışa içe aktar yöntemiyle aktardım. Alt sayfalarda diğer sayfaların altına kayıyor. Bağlantılar ise hiç aktarılmamış. Elle düzeltme yapıyorum.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.