Wordpress te son yazılardan özetleri buradaki gibi slayt geçişler halinde gösterebilen bir eklenti var mı? Ben bulamadım ama belki siz biliyorsunuzdur. Bu joomlada hazırlanmış bir site sanırım.
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
Özet ajax slayt için eklenti varmı?
(10 posts)-
Tarih: 2 ay #
-
-
İnceledim ve bu tam gösterdiğim sitedeki gibi bir olay değil sanırım. Yazılar peşi sıra (örn. 10 yazı) bir süre gözüküp diğer yazıya geçicek. isterse kullanıcı yukarıdan manuel next yaparak yazılar içinde navigate edebilecek. Linkte ki sitede gösterdiğim gibi ve artık haber sitelerindede kullanıldığı gibi sondkaika yazıları resimleri ile birlikte bir süre gözüküp sonrakine geçiyor.
Tarih: 2 ay # -
Merhaba,
Linkini verdiğiniz site bana ait ve joomla ile hazırlandı. Satın aldığım templatein içinde haber modülü. Joomla modülü wordpress e çevriliyor mu bilemiyorum. Eğer öyle bişiy varsa www.joomlart.com dan indirebilirsiniz.
İstediğiniz şekilde yapılabilir hatta aynısı yapılır. o slayt gösterisini yapan dosyalar yeterli. gerisini wordpress loop ve custom fields hallediyor.
* benzer şekilde gösteriler de kullanılabilir. dynamicdrive.com adresinde bu tür slayt geçişleri yapan kodlar mevcut. Kendi sitemin ana şablonunda kullandığım smooth gallery bu işi yapıyor. Sadece sizin araştırıp bundan bu olur demeniz yeterli. Herşey sizin hayal gücünüzde...
Buradaki en son tema da benzer bir özellik var, yazılarla otomatik ilişkilenmesi söz konusu değil, siz resim ve yazı linklerini girerek istediğiniz yazılara, konulara, kategorilere yönlendirme yapan slaytlar oluşturabilirsiniz, slayt özelliğini temayı kurcalayarak kendi temanıza gömebilirsiniz.
Canarkadaş sağolasın. O kadar işime yaradıki. Şu an işyerindeyim. Üşenmeden tema dosyalarını indirdim. Ve şu an inceledim. Çok işime yarıyacak. :)
Bu slaytı bende kullanmıştım, güzel çalışıyor..
Arkadaşlar bunu nasıl başka temada kullanabiliriz. Canarkadaşın anlattığını. Functions.php falan kullanıtor. Acaba ayrı bir klasör açsak olabilir mi? Veya başka bir yolu varmı? Yardımlarınızı bekliyoruz.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil