WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

http 406 hatası

(10 mesaj(lar))
  • 4 ay önce ceoxi tarafından başlatıldı
  • ceoxi tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. BEN wordpress de bir yazı yazdığımda eğer yazı link içeriyorsa ve uzunsa ise yayınla dediğimde
    http 406 kabul edilebilir değil
    deneyebilecekleriniz
    önceki sayfaya geri git
    ek bilgi
    şeklinde bir sayfa açılıyor.

ÖRNEK:
    <p class="entry">
    <p align="center">bring-it-on-in-it-to-win-it-2007-dvdrip-xvid-bestdivx.jpg

Yönetmen:Steve Rash
    Yapım : 2007
    Ülke : Amerika
    Tür : Comedy
    Oyuncular:Ashley Benson, Carson Michael Copon, Penn Cassie Scerbo, Brooke Jennifer Tisdale, Chelsea Kierstin Koppel, Sarah Noel Areizaga, Ruben Adam Vernier, Vance Voorhees Rich Freeman, Bellman Wesley Tsukazan, Bellman Lisa Glaze, Pepper Driscoll

<!--more-->

ŞEKLİNCE OLUNCA KABUL EDİLEBİLİR

FAKAT

Yönetmen:Steve Rash
    Yapım : 2007
    Ülke : Amerika
    Tür : Comedy
    Oyuncular:Ashley Benson, Carson Michael Copon, Penn Cassie Scerbo, Brooke Jennifer Tisdale, Chelsea Kierstin Koppel, Sarah Noel Areizaga, Ruben Adam Vernier, Vance Voorhees Rich Freeman, Bellman Wesley Tsukazan, Bellman Lisa Glaze, Pepper Driscoll

<!--more-->

BÖYLE YAZINCA KABUL EDİLEMEZ UYAZIYOR

Kullanığım hosttan bı kaynaklanıyor acaba free 000webhost kullanıyorum kendim kurdum ve fantastico ile otomatik kurdum fakat yine aynı hatayı verdi.wordpress 2.3 ve 2.5 i denedim...

not:Kendi bilgisayarımdan yayınlarken böyle bir sorunla karşılaşmamıstım...
    birde;www.siteadı.org şeklinde yazınca sitem açılmıyor siteadı.org şeklinde yazınca açılıyor lütfen yardım edin...
    çok uzun oldu fakat açıklayıcı olmasını istedim pardon.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tarih: 4 ay #
  2. Buraya bakınız..

3. sitede yazılandan hiçbir şey anlamadım
    notrick
    kolayl�kla g�r�l�r belgili tan�ml�k problem olmak ��nk� I kullanma 000webhost.com, onlar yasaklamak bunlar tabi keywords: rapidshare, megaupload, filefactory, etc. belgili tan�ml�k en iyi eriyik bkz. be, dont\’ kullanma bunlar keywords e�er senin ev sahibi yasaklamak onlar�.

böyle birşey yazıyo acaba benim host yasaklamışmı eğer öyleyse nasıl düzeltirim

4. Sitede otomatik Türkçeleştrime eklentisi kullanılmış, ben size Türkçeleştirlmiş sayfa adresini verdim, buradan da ingilizce olarak yazıya ulaşabilirsiniz, ne yazdığını bende bilmiyorum..

5. ben anladım galiba mod security diye birşey var o benim yazdığım linkleri engelliyor fakat bunu düzeltemicem galiba baska bir hosta bakayım en iyisi eğer biri 000webhost ta düzeltim yolunu bulursa veya biyiliyorya mail atabilir mi ***********

6. mod security sorunu yaşamayacağım free host bilen var mı...

7. birde site sitem www.siteadı.org yazınca açılmıyor siteadı.org yazınca açılıyor ns leri değiştireli 1 hafta oldu

8. mod security sorunu yaşamayacağım free host yani rapidli linler yazabileceğim bir host lütfen yardım... admin yada editörler bildiğiniz yokmu böle bir host.. 250mb alan yeter

9. 0, 1, 2, 3, 4..

10. 110 mb tı denedim ondada db yok

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.