WordPress Türkiye Forumları » Diğer Konular

Son yorumlar eklentisi

(6 posts)
  • 2 ay önce melih007 tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. melih007
    Engellenmiş

arkadaşlar forumda yeniyim .. siteme son yorumlar eklentisi kurmak istiyorum fakat forum da aradım hiç ... ama bulamadım kod lar çıkıyor ama olmuyor .. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz...

Tarih: 2 ay #
  2. Buradan yararlanarak eklenti kullanmadan kod ile yapabilirsiniz, eklenti ile yapmak için ise; burada tarayıcınızın arama özelliğini kullanarak yorum kelimesini aratın..

3. melih007
    Engellenmiş

canarkadas kardeş ya ben o kodu ekledim fakat son yorum gözükmüyor. son yorumlar diye çıkıyor ama altı boş..

acaba admin panelinden bir yorumlarmı kapalı..

4. acaba admin panelinden bir yorumlarmı kapalı..

Olabilir, ayrıca sitenizde hiç yorum yoksa bu nedenle de olabilir..

Yazılarınızı 15 dakikalık süre içinde düzenleyebilirsiniz, bundan sonra ...???? gibi gereksiz işaretleri mesajlarınızda kullanmanız yazdıklarınızın silinmesine yol açacak..

5. melih007
    Engellenmiş

tamam arkadaşım. ben sadece sizin sitenizi beğendim. ama bir türlü kuramadım son yorumları. kendim bizzat yazdım hala çımıyor. siteme girip anlayabilirsiniz.. adresim www.....com sorunuma baktıktan sonra silebilirsin bu konuyu..

Editör notu: Lütfen Forum ve kullanım kurallarını okuyunuz, yasadışı içerik barındıran adresleri yazmayınız..[canarkadaş]

6. <h2>Yeni Yorumlar</h2>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/simple_recent_comments.php');?>
    <?php if (function_exists('src_simple_recent_comments')) { src_simple_recent_comments(5, 60, '', ''); } ?>

Kodunu sidebar.php nize koyun, buradaki dosyayıda temanızın dosyaları arasına katın..

www.*****.com sorunuma baktıktan sonra silebilirsin bu konuyu..

Forum kurallarına uymayan, uyarıları dikkate almayanların mesajları gerektiğinde silinir merak etmeyin..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.