WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

i3Theme teması explorer hatası

(6 mesaj(lar))
  • 4 ay önce fatal-error tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar ben wordpress de yeniyim ve wordpress tema olarak i3Theme 1.6 Classic (Center Edition) 1.6 kullanıyorum

ancak bi sorun var bu temayı internet explorer 7 ve alt sürümleri açmıyor.

Neden açmıyor bilmiyorum hata bile vermiyor bomboş safya çıkıyor ancak benimle aynı temayı kullanan şu siteye ie7 nin alt sürümleriyle girince site gayet güzel
    açılıyor :S

Bu sorunu nasıl halledebilirim lütfen yardm ederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden...

4 ay önce #
  2. http://www.mangoorange.com/resources/i3theme/ adresinde bak ne yazılmış:

Browsers Compatibility

1. Internet Explorer 7
    2. Mozilla Firefox 2
    3. Opera 9
    4. Safari 3 (Windows)

ayrıca kendi siten ff - ff ie sekmesi - ie7de sorunsuz açılmakta...

4 ay önce #
  3. heytbecom
    o halde ne yapmalıyım bnun bi çözümü yokmudur ? biraz daha açıklar mısın dediğim gibi yeniyim

ayrıca snein dediğin
    Browsers Compatibility

Internet Explorer 7
    Mozilla Firefox 2
    Opera 9
    Safari 3 (Windows)
    bu bölüm i2theme için geçerli http://www.mangoorange.com/resources/i2theme/

ben i3theme den bahsediyorum, i3theme nin sayfasında şöyle bi açıklama var "Fully tested on Internet Explorer 7, Firefox 2, Safari 3 and Opera 9 " ancak bu açıklama Version 1.3 için yapılmış ve ben 1.6 kullanıyorum

aklıma takılan şey de http://www.mangoorange.com/ sitesini ie 7 nin alt sürümleri açıyor ama benimkini açmıyor (denedim) - yani bi çözümü var ?

4 ay önce #
  4. Yine resimle anlaşalım bende İE 7.0.5730 yüklü ve sitenizde bir sorun yok, ben her yerde diyorum ben usta, hoca değilim hatta acemiyim, tek yaptığım okumak, aramak, ve çoğunlukla kopyala yapıştır, dolayısıyla sizin ki gibi teknik konular hakkında bilgim yok, ayrıca sizin bahsettiğiniz türde sorunlar çok detaylı kod bilgisi olmadan çözülebilecek sorunlar değil, öyle ki bazı temaların içinde İE için ayrı css dosyaları oluyor, sizin sorununuzu tam olarak ancak tema yazarı çözebilir, sizin temanız çok kullanılan bir tema olduğu için tema yazarı ilk fırsatta bu sorunu çözecektir, tema sitesini takip etmelisiniz.

4 ay önce #
  5. Teşekkürler canarkadas ben ustayı ve hocayı el alışkanlığından yazıyorum yanlış anlaşılmasın :)

ayrıca kendinize usta dedirtmesenizde wordpress'i iyi bildiğiniz belli google da yada bu forumda hangi konuyu açsam sizin dökümanlarınız sizin bilgileriniz çıkıyor. :) teşekkürler tekrar

4 ay önce #
  6. Teşekkürler canarkadas ben ustayı ve hocayı el alışkanlığından yazıyorum yanlış anlaşılmasın :)

Yanlış anlamam söz konusu değil, konu sizle ilgili de değil, tam aksine yanlış anlamaktan/anlaşılmaktan nefret ederim bu yüzden başka arkadaşlar sorularına bildiğim halde cavap vermiyorum sanmasınlar diye üstte bulunan mesajım benzeri mesajları ara sıra yazıyorum..

4 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.