WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Mimbo Teması Resim Ekleme

(5 posts)
  • 3 ay önce Emrahca tarafından başlatıldı
  • Emrahca tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

Etiketler:

1. Değerli arkadaşlar. Mimbo temasına resim ekleme hakkında İngilizcemde fazla gelişmiş olmadığı için hiç bir bilgiye ulaşamadım. Forumumuzda arama yaptım. Tek ulaştığım buradaki konu oldu. Yalnız buradaki arkadaşada gereken bilgi verilmiş. Ama bir türlü yapamadım. Yardımlarınızı esirgemiyeceğinizi biliyorum.

İyi çalışmalar...

Tarih: 3 ay #
  2. Emin değilim ama bu yolla resim ekleniyor olabilir, buradan da faydalanabilirsiniz gibi..

3. özel alanlarda eklıyorsunuz
    anahtara Image yazıyorsunuz değerede hangi resmi koymak istiyorsanız onun linkini koyuyorsunuz fakat lınk şöyle olacak
    ornek link: ornek.jpg
    benım anladıgım kadarıyla koyacagınız resimin mimbo temasındaki images dosyasında olması gerekıyor
    başka link le çalışıp çalışmadıgını denemedim umarım işine yarar

4. http://www.darrenhoyt.com/2007/07/24/in-praise-of-wordpress-template-tags-part-ii-the-magazine-layout/#customfields adreste resimle anlatılmış. ingilizce gerektirmiyor. 2 kere denesen hangi kategoriye hangi resmi yükleyeceğini anlayabilirsin.

resimleri yükleyeceğiniz yer ise :
    /wp-content/themes/mimbo2/images/ klasörüü

5. Yardımlarınızın için çok teşekkürler arkadaşlar. Herkezin anlayacağı dilde süper bir mimbo tema resim ekleme kaynağı oluşturuldu. Bende işimi hallettim.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.