WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

wordpress te yazdıklarım görünmüyor

(15 mesaj(lar))
  • 1 yıl önce seyrusefer tarafından başlatıldı
  • seyrusefer tarafından son cevap
  • Bu konu Çözülmemiş

Etiketler:

1. bbpress i kurmak istedim. başta herşey yolundaydı. fakat bazı hatalar veriyordu. biraz kurcaladım en son config.php altında tek veritabanına yaz kısmını bb_ yerine wp_ yaptım. herşey ondan sonra oldu zaten. kendi blogumdaki yazılar artık görünmüyor. ama kategori bölümünde hala yazı adetleri mevcut. ama yazılar yok.
    birde kendiniz görün.
    www.seyrusefer.com
    sinirlendim forum a ait tüm dosyaları kaldırdım. yine düzelmedi.
    ayrıca rss beslemelerinde de yazdığım yazıların başlığı gözükmekte fakat yazılar yok ortada.
    admin panelinede giremiyorum şifremi kabul etmiyor. yeni şifre istediğimde de mail gelmiyor.
    ne yani şimdi o kadar yazdığım yazı çöpe mi gitti.
    lütfen yardım edin.

phpmyadmin ekranından düzelitilebilir mi? bu konularda biraz acemiyim. yardım ederseniz sevinirim

1 yıl önce #
  2. wp_ kısmı yeniden bb_ yaptım
    forum dosyalarını yeniden yükledim
    yazdıklarım tekrar göründü sadece bir kere.
    aynı zamanda hala blogumun başlangıç sayfasına girmeme rağmen. üstteki bağlantı kısımları gözükmüyor. başlangıç panelindeki yazı yazma linkine tıkladığmda yazı yazmaya yetkili olmadığıma dair bir yazı çıkıyor.
    bunu nasıl düzeltebilirim.

1 yıl önce #
  3. Şuradaki belgeden farklı olarak neler yaptınız ve bbPress'i kurmadan önce WordPress hatalar veriyordu anladığım kadarıyla, WP'nin verdiği hatalar nelerdi?

1 yıl önce #
  4. sırasıyla verdiği hatalar şöyle:
    forum profilime giremiyordum
    yazılan yazıların içine giremiyordum (ama yeni yazı ekleyebiliyordum)
    bu kısımlar çalışmıyordu. admin paneline girdiğimde de aynı şekilde bu kısımlara ulaşamıyordum.

belgede yazılı olan herşeyi sırasıyla yaptım. ben config.php dosyasında ki bir hatadan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. çünkü en son orda bu yukarıdaki sorunları düzelteyim derken uğraşıyordum ve sonunda böyle oldu.

Phpmyadmin kısmından kaynaklanan bir hata olabilir diye sitenin yüklü olduğu host a bir mesaj attım konuyla ilgili bakalım onlar ne cevap verecek

1 yıl önce #
  5. forumun verdiği hatayı görmek için www.seyrusefer.com/forum a girerek sizde görebilirsiniz. yeni mesaj eklenmesine rağmen mevcut mesajlara girmek istendiğinde hata veriyor.

<?php

// ** MySQL ayarları ** //
    define('BBDB_NAME', 'xxxxx'); // Veritabanı adı.
    define('BBDB_USER', 'xxxxxx'); // MySQL kullanıcı adınız.
    define('BBDB_PASSWORD', 'xxxxx'); // ...ve MYSQL parolası.
    define('BBDB_HOST', 'localhost'); // %99 ihtimalle bunu değiştirmenize gerek yok.

// Tek veritabanına birden fazla veritabanı kuracaksanız tablo önekini değiştirin.
    $bb_table_prefix = 'wp_'; // Sadece sayı, harf!

üstteki wp_ kısmını değiştirdikten sonra oldu herşey. şimdi düzeltiyorum yeniden bb_ yapıyorum ama olmuyor. bu yanlışada yine bu forumda konuyla ilgili araştırma yaparken wog adlı üyenin böyle yaptığını gördüm bende hemen bu düzeltmeyi yapıp güncelledim.

1 yıl önce #

6. // Sadece alan adı; dizin veya yol olmasın. Adresin sonunda '/' olmamalı.
    $bb->domain = 'http://www.seyrusefer.com'; // Örnek: 'http://bbpress.example.com'
    // Hem başta hem de sonda '/' işareti olmalı. Forum alt dizinde değilse, kök dizindeyse '/' olarak bırakın.
    $bb->path = '/forum/'; // Örnek: '/forum/'
    ---------------------------------------------------------
    $bb->mod_rewrite = false;

şeklinde mi?

1 yıl önce #
  7. üst kısım aynen yazdığın gibi alt taraf ta false yerine true yazıyordu
    onu da false yaptım artık profil ve mesajları görebiliyorum. ama yine kendi sitemdeki yazdığım yazılar gözükmüyor. benim bu sitenin veritabanı bozuldu diye düşünüyorum. veritabanı hakkında da hiç bilgim yok daha fazla da karıştırmak istemiyorum zaten fazlasıyla karışmış durumda. aylardan sonra böyle bir şey olması çok üzücü bir durum.

1 yıl önce #
  8. Ben forum için söylemiştim - kalıcı bağlantılardan sorun var sandım.
    -Veritabanı yedeğin varsa yükleyebilirsin.

*Birde sitene yeni bir ekleme yapacağın zaman önce localhostta denemen sonra kendi sistemine yüklemen daha iyi olur.Bu şekilde yaparak olası çıkacak sorunları ortadan kaldırmış olursun hemde tertemiz bir veritabanın olur.

Wordpress Forumlarından:
    http://wordpress.org/support/topic/57408?replies=6#post-315868
    http://wordpress.org/support/topic/62591#post-333357

1 yıl önce #
  9. işte en büyük sorun o zaten veritabanı yedeği yok ve ben direk hiç deneme falan yapmadan zıpladım. kalıcı bağlantılarda başta sorun vardı onu düzelteyim derken karıştı zaten herşey. kalıcı bağlantılar şimdi düzeldi. profil vs yerlere girebiliyorum. ama wordpress e hala giremiyorum.
    başlangıç sayfasına bir ara girebiliyordum şimdi onuda kabul etmiyor. yeni şifre de gelmiyor tamamen alt üst oldu hepsi.

1 yıl önce #
  10. phpmyadmin deki veritabanı dosyaları şu şekilde. hani ben anlamıyorum belki anlayan birileri çıkar.

seyrusefer (35)
    bb_forums
    bb_posts
    bb_tagged
    bb_tags
    bb_topicmeta
    bb_topics
    bb_usermeta
    bb_users
    wp_categories
    wp_comments
    wp_email
    wp_forums
    wp_forum_forums
    wp_forum_groups
    wp_forum_posts
    wp_forum_threads
    wp_linkcategories
    wp_links
    wp_onlinecounter
    wp_options
    wp_pollsa
    wp_pollsip
    wp_pollsq
    wp_post2cat
    wp_post2tag
    wp_postmeta
    wp_posts
    wp_sayfa_sayac
    wp_tagged
    wp_tags
    wp_tag_synonyms
    wp_topicmeta
    wp_topics
    wp_usermeta
    wp_users

1 yıl önce #
  11. bu arada arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama yazılar yeniden geldi. başlangıç sayfasına giremiyordum artık başlangıç sayfasınada giriyorum. daha öncede böyle olmuştu fakat gelmesi bir anlamda iyi ama sorun tam anlamıyla hallolmuş değil. başlangıç sayfasındaki üst menüler yok. yazı yazmak istediğimde yazı yazmaya yetkili olmadığıma dair yazı çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

1 yıl önce #
  12. yazıların bir gözüküp bir gözükmemesinin vede ayrıca admin sayfasında yetkimin olmamasının sebebi benim sitedeki üyelik durumumla alakalı olduğunu şimdi anladım. ben kendi sitemde yönetici olarak gözükmüyorum. dolasıyla yetki sorunu yaşıyorum ayrıca sitedeki yazıların bir gözüküp bir gözükmemesini sebebi de yine yetkiyle alakalı. sitedeki yazıları üye olmayan göremiyor. ben üye girişi yaptığımda yazılar çıkıyor ama çıkış yaptığımda yazılar yine gözükmüyor. herşey bununla alakalı işte. yetki sorununu nasıl düzeltebilirim. admin olarak giriş yapmalıyım. tam yetkili.

1 yıl önce #
  13. Panele Admin kullanıcı ile giriş yaptığınızdan emin misiniz? İsterseniz kullandığınız tarayıcının önbelleğini ve çerezlerini temizleyip tekrar giriş yapmayı deneyin.

1 yıl önce #
  14. hepsini yaptım. hatta bbpress adminpanelinden baktım yetkim ne durumda diye key master olarak işaretli buna rağmen wordpress başlangıç sayfasına girdiğimde yazı yazmaya yetkim olmadığı yazızı geliyor. ayrıca başlangıç sayfasında son gelişmeler kısmında blog istatistikleri altında toplam 9 kategori de 1 adet yazı bulunuyor diyor. oysaki 100 den fazla yazı var. bu bir adet yazı bbpress teki yazı sayısı. bununla karışmış veritabanı. içiçe girmiş anlayacağınız.

1 yıl önce #
  15. phpmyadmin ekranından bbpress e ait veritabanı dosyalarını silsem acaba sorun düzelir mi? zaten herşey çorba olmuş durumda. silsem ne kaybederim ki? başka türlü olacağı yok çünkü

işte başlangıç sayfamın ekran görüntüsü:
    http://tayfun_kurt.sitemynet.com/blog.jpg

1 yıl önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.