WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Sol üste reklam eklemek

(10 posts)
  • 3 ay önce turkbaron tarafından başlatıldı
  • erenylz tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar.Şu kısma nasıl reklam kodu ekleyebilirim.Yani tam olarak yerleşmesini istiyorum.Çok deneme yaptım ama o kısma reklamı yerleştiremedim.Yani,reklam kodunu temanın tam olarak neresine eklemeliyim? (default-varsayılan tema)Yardımcı olursanız sevinirim.

Bakınız:

http://img170.imageshack.us/img170/2977/10637599db7.jpg

iyi çalışmalar

Tarih: 3 ay #
  2. reklam

Resimdeki görünüm için style.css dosyanızın en altına koyun.

#kayan_reklam {
    position : fixed;
    _position : absolute;
    top : 0;
    _top : expression(eval(document.body.scrollTop));
    right : 10;
    margin : 0;
    }

Reklam kodunuzu ekleyip header.php de < body > altına koyun..

<*div id="kayan_reklam">Reklam kodu buraya<*/div*>

* siliniz..

Google reklamlarının bu uygulamada olduğu gibi kayan reklam olarak gösterimi yasakmış..

3. ustad bende google reklamı koymak istiyorum.bunu kaymadan nasıl yapabiliriz ?

4. _top : expression(eval(document.body.scrollTop));
    Kodunu komple veya scroll kısmını silip deneyin, bu konuda bilgim yok, zira ben üstad değilim bu kodu da google da buldum, sizde googledan değişik yöntemler bulabilirsiniz..

5. sizede alçak gönüllülük yakışırdı zaten ,ilgilendiğin için teşekkür ederim şimdi deniyorum.

6. son olarak bişey sormak istiyorum.

evermore ekletisini aktif ettim.Yazılar (more…) şeklinde ayrılıyor.Herşey güzelde ; blog türkçe olduğu için ben (more…) kısmını türkçeleştirmek istiyorum.evermore nin kodlarına baktım böyle bişey yok.Aklıma dil dosyası geldi ve aradığım oradadır diye düşündüm. poedit( çok aradım) kullanarak baktım ama zaten orası türkçeleştirilmiş.Bu (more…) kısmını nereden değiştirebilirim ?

iyi çalışmalar

7. Tarih: 3 ay #
  8. index.php de o kısım türçe,yani bir sorun yok (yazının devamını okuyun şeklinde)

zaten sadece anasayfada türkçe olarak çıkıyor.diğer bölümlerde (more…) şeklinde çıkıyor .( arşiv,etiketler,arama vs ) .Diğer tema dosyalarına arama yaptım ama (more…) şeklinde bir kelime çıkmadı :(

Düzenleme:

en sonunda buldum .wp-includesin içindeymiş. türkçe karakter problemi oluştu ama utf-8 yaparak onuda çözdüm. 6 aya kalmadan çözerim ben bu wordpressi :)

iyi çalışmalar

9. Olayı can arkadaş çözmüş... Turkbaron sakın google reklamlarını böyle yerleştime :) banlanırsın.

10. erenylz
    Üye

Arkadaşlar benim yukarsa yazılan şekilde denedim reklam kodları yine sorun var ama ilginç olan mozillada da açılıyor reklam ie 6 da açılmıyor yardım ederseniz sevinirim...

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.