Merhaba arkdaşlar sitemde her mesaja tıklandığında o mesaj sayfasının title bölümünün mesajın ismini almasını istiyorum sanırım bunu yapan eklenti de meta se eklentisi ancak bu eklentinin download link ini hiçbieyerde bulamadım heryerde silinmiş eklentinin anasayfası da açılmıyor http://vzho.ru/wordpress-related-stuff/meta-se#en sizde varsa yardmcı olbilirmisiniz
WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler
meta se eklentisi ?
(8 posts)-
Tarih: 4 hafta #
-
lütfen arkadaşlar sadece bi eklenti ve emin olun heryerde aradım hiçbiyerde yok illaki vardır birinizde lütfen yardımcı olun
Tarih: 3 hafta # -
Doğru anlamışsam istediğinizi yapmak için altda bulunan kodlardan birini sizin title kodunu sildikten sonra header.php'ye eklemeniz yeter.
<*title*><*?php bloginfo('name'); ?*> <*?php if ( is_single() ) { ?> <?php } ?*> <*?php wp_title(); ?*><*/title*>
<*title*><*?php bloginfo('name'); ?*><*?php wp_title(); ?*><*/title*>
* siliniz.Tarih: 3 hafta # -
yanlış anladınız benim istediğim
mesela anasayfada title başlığı olarak www.siteismi.com var
buraya kadar tamam ancak benim istediğim
örn: virüsleri temizleme başlıklı bir mesaj var
kullanıcı bu mesaja tıklayıp detayına baktığında o mesajın bulunduğu sayfanın title bölümünde mesajın kensinin yazması lazım yani şöyle <title>virüsleri temizleme</title> olacakbu da bi nevi seo yöntemi ama yapamadım

Resimde görüneni istediğinizi sanmıştım..
Evet Aynen Böyle Olmasını İstiyordum ve oldu çok teşekkürler
canarkadas hocam seni yakalamışken bırakmak istemiyorum temamla ilgili bi sorun var konuya kimse açıklama getirmedi bakarsan sevinirimTarih: 3 hafta # -
Evet Aynen Böyle Olmasını İstiyordum ve oldu çok teşekkürler
Benim anladığımı anlattığınıza bahse girebilirdim ama internette herkes herşeyi yanlış anlamak için kuyruğa girdiği için iddialı bir şekilde budur diyemiyorum..
Siz de sağolun.Tarih: 3 hafta # -
Tarih: 1 hafta #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil