WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

meta se eklentisi ?

(8 posts)
  • 4 hafta önce fatal-error tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Merhaba arkdaşlar sitemde her mesaja tıklandığında o mesaj sayfasının title bölümünün mesajın ismini almasını istiyorum sanırım bunu yapan eklenti de meta se eklentisi ancak bu eklentinin download link ini hiçbieyerde bulamadım heryerde silinmiş eklentinin anasayfası da açılmıyor http://vzho.ru/wordpress-related-stuff/meta-se#en sizde varsa yardmcı olbilirmisiniz

Tarih: 4 hafta #
  2. lütfen arkadaşlar sadece bi eklenti ve emin olun heryerde aradım hiçbiyerde yok illaki vardır birinizde lütfen yardımcı olun

Tarih: 3 hafta #
  3. Doğru anlamışsam istediğinizi yapmak için altda bulunan kodlardan birini sizin title kodunu sildikten sonra header.php'ye eklemeniz yeter.

<*title*><*?php bloginfo('name'); ?*> <*?php if ( is_single() ) { ?> <?php } ?*> <*?php wp_title(); ?*><*/title*>

<*title*><*?php bloginfo('name'); ?*><*?php wp_title(); ?*><*/title*>

* siliniz.

4. yanlış anladınız benim istediğim
    mesela anasayfada title başlığı olarak www.siteismi.com var
    buraya kadar tamam ancak benim istediğim
    örn: virüsleri temizleme başlıklı bir mesaj var
    kullanıcı bu mesaja tıklayıp detayına baktığında o mesajın bulunduğu sayfanın title bölümünde mesajın kensinin yazması lazım yani şöyle <title>virüsleri temizleme</title> olacak

bu da bi nevi seo yöntemi ama yapamadım

5. Resimde görüneni istediğinizi sanmıştım..

6. Evet Aynen Böyle Olmasını İstiyordum ve oldu çok teşekkürler
    canarkadas hocam seni yakalamışken bırakmak istemiyorum temamla ilgili bi sorun var konuya kimse açıklama getirmedi bakarsan sevinirim

http://www.wordpress-tr.com/forum/topic/5357?replies=3

7. Evet Aynen Böyle Olmasını İstiyordum ve oldu çok teşekkürler

Benim anladığımı anlattığınıza bahse girebilirdim ama internette herkes herşeyi yanlış anlamak için kuyruğa girdiği için iddialı bir şekilde budur diyemiyorum..
    Siz de sağolun.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.