WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Harfe göre sıralı konu

(7 mesaj(lar))
  • 5 ay önce Psykhe tarafından başlatıldı
  • Psykhe tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Psykhe
    Üye

Diyelim bir karegori açtım wordpress diye o bölüme konu eklediğimiz zaman ilk sırada yeni eklediğimiz konu çıkar yeniden eskiye göre sıralanır konular bunu böle değilde harf sırasına göre yapmam mümkünmü diyelim A harfindeki konu her zaman b konusundan önce gelsin

5 ay önce #
  2. konweb
    Üye

Aslında konuyu açmışken ben de bununla ilgili bir soru sormak istiyordum. Benim kullandiğim tema da ise yazilar kategorilerin alfabetik dizilişine göre diziliyor oysaki ben onlarin eklenme sirasina gore dizilmesini istiyordum. Örneğin bendeki kategoriler;
    Ana Yemekler
    Aperatifler
    Çorbalar
    Börekler
    Ekmekler
    Hamur İşleri
    .
    .
    .
    şeklinde gidiyor siteye hangi yemeği eklersem ekleyeyim Ana Yemekler kategorisi sitede en üstte çıkıyor bunun için ne yapmam lazim acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Site Adresi: http://www.mutfagim.org
    Sitede Kullanilan Tema: GlossyBlue 1.4

5 ay önce #
  3. @konveb
    Buraya bir bakınız.

5 ay önce #
  4. Bugün biraz vaktim vardı. Codex'lerde gezerken görmüştüm.
    Şu şekilde yapabilirsiniz. yani ingilizcem çok iyi değil ama anladığım kadarı ile sorununuzu çözecekdir. Tema dosyalarınız ile oynamanız gerekecekdir.

5 ay önce #
  5. Psykhe
    Üye

eylultoprak ilgilendiğin için tşk. fakat bende açıkcası pek bişi anlamadım :) ingilizcesi iyi olan bir arkadaş rica etsem anlatabilirmi ?

orda değişiklik yapacağım dosyaların ismini vermiş ama nereye ekleyeceğimi anlamadım daha yeni başladım wordpress kullanmaya öle pek bir kod bilgimde yoktur + bu olay sorunumu tam olarak çözermi

5 ay önce #
  6. Eylültoprak
    işin sırrı bu satırda gizli sanırsam daha denemedim işteyim akşama bakarsam yazarım
    '&orderby=title&order=asc&posts_per_page=-1');

İndex.php dosyanızı aşşagıdaki gibi düzenleyin
    <?php
    // we add this, to show *all* posts sorted
    // alphabetically by title
    $posts = query_posts($query_string . '&orderby=title&order=asc&posts_per_page=-1');
    // here comes The Loop!
    if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

5 ay önce #
  7. Psykhe
    Üye

tastemir hala akşam olmadımı :) valla kaç gündür bir cevap yazarsın diye bekliyorum bana yardımcı olursan sevinirim ..

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.