Merhabalar,
Sık sorulanlar bölümünü gözden geçirdim. Forumda arama yapınca ise çok alakalı sonuçlar çıkmadı. O yüzden yeni bir konu ekliyorum.
Geçen hafta 2.3(233 degil) TR surumden 2.5'e gectim. Sorunsuz sekilde yukseltme yaptim ve kullandim. Fakat basimdan gecen olaylardan sonra tum dosyalarimi silip klasore sifirdan WP 2.5 kurdum. Veritabani ise zaten upgrade edilmisti. Ama sanirim o gunden beri karakter sorunu yasiyorum. Olay temamdan kaynaklanmiyor, admin ekraninda da yorumlarim, yazilarim bozuk goruntuleniyor.
Son adimlari tekrarladigimda sunlar oluyor. Blogu goruntulemek istedigimda ekrana bunlar geliyor:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/h/c/s/hcsalim/html/blog/wp-includes/capabilities.php on line 31
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/h/c/s/hcsalim/html/blog/wp-includes/capabilities.php:31) in /home/content/h/c/s/hcsalim/html/blog/wp-includes/pluggable.php on line 689
Bu arada veritabanimi upgrade ettigimde olanlar da soyle. Once upgrade et diyor, Upgrade'e bastiktan sonra "No upgrade required" sayfasi geliyor ama bu sayfanin basinda da
Warning: Invalid argument supplied for foreach() (...) capabilities.php on line 31
gorunuyor.
Kullanicilarla ilgili sorunu wp_user_roles.php yamasiyla hallettim. Su anda admin ekrani da goruntulenen blog da hata vermiyor. Ama karakter sorunu devam ediyor.
Ilginiz icin simdiden tesekkurler
Not: Elimde 2.3 versiyonunda alinmis DB yedegi bulunmakta
çözülmemiş