WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Featured Content Gallery

(15 posts)
  • Started 2 years ago by zeminkat
  • Latest reply from ApocaLypto
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. zeminkat
    Member

Java kodlarıyla dans eden Jonathan Schemoul oluşturduğu bir galeriyi wp eklentisi olarak kullanmanız mümkün hale getirilmiş, Manşet isteyen kişiler için çok ideal olan bu eklenti sayesinde 5 adet yazınızı resimleri ile birlikte yazı başlığı ve yazınızdan biraz kelime göstermesinide sağlamakta. Eklentiyi türkçeye ceviremedim buna hiç gerek yok çünkü kullanım açısından çok kolay,

Eklentiyi indirip aktiv ettikten sonra görünmesini istediğiniz kısıma

< ?php include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/content-gallery/gallery.php'); ? >

Bu kodu eklemeniz yeterli, Dikkat < işaretlerindeki boşlukları kaldırın.
    Ben header kısmına ekledim, ön izleme yapabilirsiniz.
    Eklentiyi Buradan indirebilir
    Daha fazla bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz

Posted 2 years ago #
  2. mavinefes
    Member

teşekkürler kalem kurusu
    bak bu güzel olmuş herkes bunun nasıl yapıldıgını falan soruyordu son zamanlarda bazı temalarda kendılıgınden plugın olmadan gelen bır eklentı

Posted 2 years ago #
  3. zeminkat
    Member

Ben teşekkür ederim mavinefes,

İlave olarak eklemem gereken bir şey var, eklentiyi kurdunuz ve koduda eklediniz fakat resimler görünmüyorsa (ki, bu sorun çok yaşanacaktır) 2,5 sürümlerde "lightbox" çakışıyorlar lightbox eklentinizi pafişleştirdinizmi sorunsuz çalışıyor.

Posted 2 years ago #
  4. alix062000
    Member

eklentiyi denilen şekilde kurdum fakat explorer da çalışmıyor. mozilla, opera sorunsuz. explorerda bu özellik desteklenmiyor şeklinde bir haat veriyor.

Posted 2 years ago #
  5. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

İlginç ama küçük siteler için bunlar. Benimde aklıma böyle bir şey var bakalım neler çıkacak aklımdan..

Posted 2 years ago #
  6. alix062000
    Member

wordpress ailesine iyi çalışmalar diliyorum.

manset eklentimi explorer hariç mozillada verimli kullanmaya başlamıştım. şimsiyse wordpress 2.5 e geçince galeri çalışmamaya başladı. yeniden kurdum ama çözüm olmadı.

Posted 2 years ago #
  7. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

Merhaba;

Bu konudaki manşet eklentisi ise yapımcının sitesi 2.5.1 sürümünü kullanıyor sorunu kendinizde yada 2.5.1 ile uyumsuz başka eklentilerde arayın.

Bknz.

Kaynağı görüntüle derseniz wordpress sürüm numarasını görebilirsiniz.

@heytbecom Bi döküman isteriz biraz başın kalabalık olsa da :)

Posted 2 years ago #
  8. heytbecom
    WordPress Türkiye

Bunun için eklentiye ihtiyacınız yok arkadaşlar. smooth gallery ve loop içersine yerleştirin tamamdır. Ben kendim bu şekilde kullanıyorum..

Posted 2 years ago #
  9. gevv
    Member

2,5 sürümlerde "lightbox" çakışıyorlar

yorumları okumannın faydaları :)

Bunun için eklentiye ihtiyacınız yok arkadaşlar. smooth gallery ve loop içersine yerleştirin

Abi Teşekkürler anlamadım loop içine derken ? bir kodmu ?

Aslında ben ilacımı buldum :) Fakat bir eksiği var

bu script tam istediğim gibi txt dosyasından veri çekip görüntülüyor fakat txt dosyasına eklenen yazıları sırası ile görüntülüyor rastgele görüntülemesi sağlanabilirmi ?

diyerek bir kaç forumun script bölümünde konu açtım :) cevap gelmedi bu sebepren hala arayış içindeyim :)

Posted 2 years ago #
  10. eub
    Member

content-gallery2Foptions.php yüklenemiyor.

manşet eklerken bu hatayi aldım. benzer hatayı alan yada çözümünü bilen var mi ?

Posted 2 years ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.