WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Featured Content Gallery

(8 posts)
  • 3 hafta önce zeminkat tarafından başlatıldı
  • heytbecom tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Java kodlarıyla dans eden Jonathan Schemoul oluşturduğu bir galeriyi wp eklentisi olarak kullanmanız mümkün hale getirilmiş, Manşet isteyen kişiler için çok ideal olan bu eklenti sayesinde 5 adet yazınızı resimleri ile birlikte yazı başlığı ve yazınızdan biraz kelime göstermesinide sağlamakta. Eklentiyi türkçeye ceviremedim buna hiç gerek yok çünkü kullanım açısından çok kolay,

Eklentiyi indirip aktiv ettikten sonra görünmesini istediğiniz kısıma

< ?php include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/content-gallery/gallery.php'); ? >

Bu kodu eklemeniz yeterli, Dikkat < işaretlerindeki boşlukları kaldırın.
    Ben header kısmına ekledim, ön izleme yapabilirsiniz.
    Eklentiyi Buradan indirebilir
    Daha fazla bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz

Tarih: 3 hafta #
  2. teşekkürler kalem kurusu
    bak bu güzel olmuş herkes bunun nasıl yapıldıgını falan soruyordu son zamanlarda bazı temalarda kendılıgınden plugın olmadan gelen bır eklentı

3. Ben teşekkür ederim mavinefes,

İlave olarak eklemem gereken bir şey var, eklentiyi kurdunuz ve koduda eklediniz fakat resimler görünmüyorsa (ki, bu sorun çok yaşanacaktır) 2,5 sürümlerde "lightbox" çakışıyorlar lightbox eklentinizi pafişleştirdinizmi sorunsuz çalışıyor.

4. eklentiyi denilen şekilde kurdum fakat explorer da çalışmıyor. mozilla, opera sorunsuz. explorerda bu özellik desteklenmiyor şeklinde bir haat veriyor.

Tarih: 1 hafta #
  5. İlginç ama küçük siteler için bunlar. Benimde aklıma böyle bir şey var bakalım neler çıkacak aklımdan..

6. wordpress ailesine iyi çalışmalar diliyorum.

manset eklentimi explorer hariç mozillada verimli kullanmaya başlamıştım. şimsiyse wordpress 2.5 e geçince galeri çalışmamaya başladı. yeniden kurdum ama çözüm olmadı.

7. Merhaba;

Bu konudaki manşet eklentisi ise yapımcının sitesi 2.5.1 sürümünü kullanıyor sorunu kendinizde yada 2.5.1 ile uyumsuz başka eklentilerde arayın.

Bknz.

Kaynağı görüntüle derseniz wordpress sürüm numarasını görebilirsiniz.

@heytbecom Bi döküman isteriz biraz başın kalabalık olsa da :)

8. Bunun için eklentiye ihtiyacınız yok arkadaşlar. smooth gallery ve loop içersine yerleştirin tamamdır. Ben kendim bu şekilde kullanıyorum..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.