WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

& karakteri &'e dönüşüyor.

(2 posts)
  • 2 ay önce akcakaya tarafından başlatıldı
  • akcakaya tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Merhaba arkadaşlar, geliştirdiğim bir eklentide & karakteri ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Şöyle ki;
    Eklenti içerisinden bir popup pencere açacağım, açılacak pencereye de bazı parametreler gönderiyorum, parametreleri de normal olarak & işareti ile ayırıyorum. Ancak wordpress & karakterini & 'e dönüştürüyor, dolayısı ile parametre gönderiminde sorun oluyor. & karakterini & ile değiştirmeyi denedim ancak bu sefer de parametre göndermedeki sorun devam ediyor. Popup açan Javascript fonksiyon aşağıdaki gibidir.

f

Sorunu tespit etmek için aşağıdaki gibi bir kod ile ekrana & karakterini yazdırıyorum;

e

ekrana & işaretini yazıyor ancak sayfanın koduna baktığımda & #38; yazdığını görüyorum.

Bu konuda önerdiğiniz bir çözüm yolu var mıdır?
    Teşekkürler.

Tarih: 2 ay #
  2. Popup açan Javascript fonksiyon aşağıdaki gibidir.
    function popupDers(term,year,subj,num,lan){
    var url="http://www.abc.com/go.php?term=" + term + "&year=" + year + "&subject=" + subj + "&code=" + num + "&css=content/_style.css&lan=" + lan;
    var k=window.open(url,"yeni","toolbar=0,left=400,top=100,width=500,height=600,resizable=1,status,scrollbars");
    }

Sorunu tespit etmek için aşağıdaki gibi bir kod ile ekrana & karakterini yazdırıyorum;

echo "&";

ekrana & işaretini yazıyor ancak sayfanın koduna baktığımda & #38; yazdığını görüyorum.

Bu konuda önerdiğiniz bir çözüm yolu var mıdır?
    Teşekkürler.

Tarih: 2 ay #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.