WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

WordPress ve Prototype Kullanımı

(2 mesaj(lar))
  • 5 ay önce bakiyyebemolu tarafından başlatıldı
  • eywahmet tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil

Etiketler:

1. bakiyyebemolu
    Üye

Aslında Prototype'ın WP'ye özel bir kullanımı yok biliyorum ancak nedense Prototype UI entegresini gerçekleştiremedim.
    Öncelikle şurada yazan bilgiler doğrultusunda yaptıklarımı anlatayım: Az önceki adresten gerekli dosyaları indirdim ve tema içinde oluşturduğum scripts klasörünün içine ekledim. Temanın header dosyası içine head etiketinin bitiminden önce

<script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/scripts/prototype.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/scripts/effects.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/scripts/carousel.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/scripts/carousel.packed.js" type="text/javascript"></script>

kodlarını ekledim. Daha index dosyası içine sonra uygulamanın görünmesini istediğim yere

Kod

kodlarını yapıştırdım. Ancak uygulama tamamıyla sabit duruyor, herhangi bir geçiş (slide) olmuyor. Hatta şurada bir de ekran görüntüsü var.

Yanlış yaptığım yer neresidir?
    Bu arada beceriksizliğim sadece bu uygulama için geçerli değil, denediğim hiçbir js kodunu tam anlamıyla kullanamıyorum.

5 ay önce #
  2. bende bunu merak ediyorum bazı kodlar var

$(document).ready(function(){
    $("div#rozet").easydrag();

şu şekilde bunları div etiektiyle yazdığımız yerlere mi koyuyorz yoksa başka bir şeye mi wordpresste bunu yapamadım birileri biliyorsa yardım etsin lütfen

3 hafta önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.