WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Site taşımada hata

(4 mesaj(lar))
  • 5 ay önce turkbaron tarafından başlatıldı
  • turkbaron tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Merhaba arkadaşlar. Mecburi olarak host değişikliği yaptım ve godaddy geçtim.Fakat bazı sorunlar oluştu.

Örneğin siteye girerken veya konulara girerken ilk önce şöyle bir karakter çıkıyor :

http://img116.imageshack.us/img116/2536/nedenmw9.jpg

Konulara girince single.php dosyası hata veriyor.

Fatal error: Call to undefined function related_posts() in /home/content/t/u/r/xxx/html/blog/wp-content/themes/default/single.php on line 78

Admin sayfasına giremiyorum :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/t/u/r/xxx/html/blog/wp-includes/post-template.php:1) in /home/content/t/u/r/xxx/html/blog/wp-includes/pluggable.php on line 390

Ben taşıma işlemini şu şekilde yaptım:( dün akşamdan beri uğraşıyorum )

Aldığım db yedeğini import ettim
    wp-config nin ayarlarını yaptım ve dosyalarımı ftp den attım.
    Domain zaten aynı herhangi bir değişiklik olmadı.
    Acaba eksik dosya mı atıyorum diye ,defalarca yeniden attım.Hatta dosya sayılarını karşılaştırdım ama eksik dosyada atmamışım.
    Hostan kaynaklanan bir sorun olabileceğini düşündüm ama ne olabilir ?

Bunun haricinde yapmam gereken bişey var mı ? Bu sorunları nasıl çözebilirim ? yardımlarınızı rica ediyorum ( 2.3)

5 ay önce #
  2. Veritabanı eksik veya hatalı yüklenmiş olmalı, forum anasayfasında sabit bulunan sık sorulanlar alanında header alredy sent ve yedek alma/geri yükleme başlıklarına bakınız..

5 ay önce #
  3. Veritabanı eksik veya hatalı yüklenmiş olmalı, forum anasayfasında sabit bulunan sık sorulanlar alanında header alredy sent ve yedek alma/geri yükleme başlıklarına bakınız..

header alredy sent kısmını inceledim ve onunla ilgili değil.Yani kodlar doğru.

Veritabı ve diğer yedekler sunucudan alınıp bana gönderildi.Onlarda sorun olabileceğini düşünmüyorum.veritabanını BigDump kullanarak attım.o da hata vermedi.Zaten konular vs tamamen aktarılmış.

acaba yeni bir wordpress kursam ,sonra onun veritabanını silsem ve mevcut db yi import etsem olurmu acaba ? ne yapacağımı şaşırdım

godaddy e MySQL adı localhost değil, ondan kaynaklanabilir mi ? veya veritabanında düzenlemem gereken kısımlar var mı ?

5 ay önce #
  4. Tüm sorunlar çözüldü.teşekkür ederim

Nasıl ??..

single.php dosyasındaki hata eklentilerden kaynaklanıyormuş.single.php de rastgele ve benzer yazılar eklentisini gösteriyordum.Single.php den bu kodları sildim ve sorun çözüldü.

?php random_posts(); ? gibi kodlar

Admin panelindeki hatayıda yeni dosyalar atarak çözdüm.( burdan indirdim 2.33 versiyonunu ve onun wp_admin dosyalarını attım) Daha sonra yine hata verdi ama bu kez yine eklentilerden kaynaklandığını farkettim.Sorunlu eklentileri sildim ve sorun çözüldü.( daha sonra eklentilerin hepsini gözden geçirdim)

veritabanından kaynaklanan hatalar vardı onlar bazı linklerden kaynaklanıyormuş.eski hosta ; home/public.html ... şeklinde devam ediyordu ama şimdikinde farkı.
    replace yaparak bunlarıda düzenledim ve sorun çözüldü.

zaten sorun kalmamıştı yine de sağlam olsun diye phpadmin den dosyalarını onar yaptım ,şimdi hızlı bir şekilde açılıyor.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.