WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » WordPress Türkiye

WordPress 2.5.1 Türkçe hazır

(33 posts)
  • Started 1 year ago by mavinefes
  • Latest reply from mahonii1987
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. mavinefes
    Member

Wordpress 2.5 sürümünün bir üst sürümü 2.5.1 çıktı valla bu kadar çabuk çıkacağını hiç beklemiyorduk acaba 2.5 sürümünde kaynaklanan açıklar için bir güncellememi oldu da bu kadar acele bir sürüm çıkarıldı

Posted 1 year ago #
  2. ObsessiO
    Member

Ben bekliyordum açıkçası, özellikle media kısmı için. Çünkü yeni bir seçenekti medya desteği. Ayrıca kullanıcı kaydında ve kullanıcı hesapların da birçok açık mevcuttu.
    Bug listlere bulduklarımı eklemiştim. Teşekkür mesajları geldi ancak bu sürümde onlar iyileştirildimi haberim yok.
    Hemen bir deneme yüklemesi yapalım bakalım.

(Herkesin özelliklede kullanıcı kaydı alan wordpress kullanıcıları için hemen yükseltmeyi yapmasını öneririm.)

Posted 1 year ago #
  3. Emrahca
    Member

Sürümde 70 tane hata düzeltilmiş.Güvenlik açıkları kapatılmış.Performans artırmak için çalışmalar yapılmış.Resmi duyuru şurada.

Posted 1 year ago #
  4. wherever
    Member

Yükseltenler hata aldımı veya herhangi bir sorunla karşılaştınızmı bizi bilgilendirin yükseltmemizi ona göre yapalım

Posted 1 year ago #
  5. Emrahca
    Member

Wherever mutlaka yükseltmen gerekir. Çünkü her yeni çıkan sürüm bir önceki sürümün hatalarından dolayı çıkar.

Posted 1 year ago #
  6. SrCn
    Inactive

70 tane hata fixlenmiş(düzeltilmiş).Güvenlik riskleri varmış kapatılmış.Performansı artırmaya yönelik çalışmalar yapılmış.

Posted 1 year ago #
  7. bahad1r
    Member

Sürümü yükselttim ve herhangi bir sorun yaşamadım.

Yalnız 2.5 sürümünden önceki sürümlerde, yeni sürüm çıktı uyarısı oluyordu. Bu sefer bu uyarı çıkmadı.

Posted 1 year ago #
  8. Emrahca
    Member

Elbette çıkmaz bahad1r. Dolayısıyla kurduğun sürümün bir üstü yok. :) Yeni sürüm çıktığında bunda da çıkacağına hiç şüphen olmasın.

Posted 1 year ago #
  9. bahad1r
    Member

2.5 yüklüyken; 2.5.1 sürümü çıktı uyarısını almadığımı kastediyorum.
    Şans eseri, wordpress.org'a girince yeni sürümü farkettim.

Posted 1 year ago #
  10. araneae
    Member

Ben 2.5 te uyarı aldım. Buna dayanarak güncelleme yaptım. Hiç bir sorun yok. Gayet güzel çalışıyor.

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply »

You must log in to post.