Wordpress 2.5 sürümünün bir üst sürümü 2.5.1 çıktı valla bu kadar çabuk çıkacağını hiç beklemiyorduk acaba 2.5 sürümünde kaynaklanan açıklar için bir güncellememi oldu da bu kadar acele bir sürüm çıkarıldı
Wordpress 2.5 sürümünün bir üst sürümü 2.5.1 çıktı valla bu kadar çabuk çıkacağını hiç beklemiyorduk acaba 2.5 sürümünde kaynaklanan açıklar için bir güncellememi oldu da bu kadar acele bir sürüm çıkarıldı
Ben bekliyordum açıkçası, özellikle media kısmı için. Çünkü yeni bir seçenekti medya desteği. Ayrıca kullanıcı kaydında ve kullanıcı hesapların da birçok açık mevcuttu.
Bug listlere bulduklarımı eklemiştim. Teşekkür mesajları geldi ancak bu sürümde onlar iyileştirildimi haberim yok.
Hemen bir deneme yüklemesi yapalım bakalım.
(Herkesin özelliklede kullanıcı kaydı alan wordpress kullanıcıları için hemen yükseltmeyi yapmasını öneririm.)
Yükseltenler hata aldımı veya herhangi bir sorunla karşılaştınızmı bizi bilgilendirin yükseltmemizi ona göre yapalım
Wherever mutlaka yükseltmen gerekir. Çünkü her yeni çıkan sürüm bir önceki sürümün hatalarından dolayı çıkar.
70 tane hata fixlenmiş(düzeltilmiş).Güvenlik riskleri varmış kapatılmış.Performansı artırmaya yönelik çalışmalar yapılmış.
Sürümü yükselttim ve herhangi bir sorun yaşamadım.
Yalnız 2.5 sürümünden önceki sürümlerde, yeni sürüm çıktı uyarısı oluyordu. Bu sefer bu uyarı çıkmadı.
Elbette çıkmaz bahad1r. Dolayısıyla kurduğun sürümün bir üstü yok. :) Yeni sürüm çıktığında bunda da çıkacağına hiç şüphen olmasın.
2.5 yüklüyken; 2.5.1 sürümü çıktı uyarısını almadığımı kastediyorum.
Şans eseri, wordpress.org'a girince yeni sürümü farkettim.
Ben 2.5 te uyarı aldım. Buna dayanarak güncelleme yaptım. Hiç bir sorun yok. Gayet güzel çalışıyor.
You must log in to post.