WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

blogum başka siteye yönleniyor

(7 posts)
  • 2 hafta önce kerempeli tarafından başlatıldı
  • turkbaron tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmemiş

Etiketler:

1. arkadaşlar iki gün önce 2.5 sürümüne geçiş yaptım. orjinal dosyaları kullanarak. ancak anlamadığım şu anda sabah sabah bloga girdim ve şok oldum. blogu açtığımda birgece[nokta]com diye bi siteye yönleniyor. benim blogun yerinde yeller esiyor. sebebi ne olabilir acaba?

Tarih: 2 hafta #
  2. Kerempeli bir aralar senden, anasayfandaki manşet haber olayı hakkında yardım istemiştim. Ondandır belki :)

Şaka bir yana. 2.5.1 sürümü çıkmış sanırım. Tekrar sürümü değiştirin bence.
    Kolay gelsin.

3. wp admınden giriş yapın index php yada header php dosyanızda
    < meta http-equiv="refresh" content ="0 ;URL=http://yonlendirilen adres" / >
    boyle bir kod varmı bakın yada cpanelınızden yönlendiricilere bakın mutlaka ıkisınden biri

4. @mavinefes
    bütün kodlara baktım özellikle dediklerine. ancak bişey bulamadım.

daha sonra serverla görüştüm ve db ile ilgili olabilir dediler. db yi tamamen gözden geçir dediler. nasıl bi yöntemle saldırmışlardır db ye acaba? nasıl bişey yazmışlardır. nasıl bulcam ben o kodları. senin bilgin veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı?

@emrahca
    bundan haberim yoktu. zaten o çalışma dynamicdrive sitesinden alınmış bir kodlama. mimboya uyarladım o kadar. şu sorunları atlatayım mailleşiriz.

5. baha
    Üye

scriptlerden kaynaklanmış olabilir siteni çok fazla araştırmaya vakit kalmadan geçiş yapıyor diğer siteye, fakat bazı scriptlerin kodları içinde başka sitelere yönlendirdiğini okudum... son eklediğin ve ya 1 ay içinde eklediğin scriptlerini kaldırmayı dene eğer bu bir çözüm olmazsa zaten tekrar eklersin...

6. Teşekkürler kerempeli bu konuda sana tekrar dönücem.

7. iframe veya toplistlerden kaynaklanabilir.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.