Cpu ile başım hep dertte herşeyi halletmiştim cpu kullanımım çok düşüktü ve son 3 gün içinde cpu 9.8 e çıktı... son olarak ne yaptım sayfama javascriptleri kod olarak yerleştirdim... header ve footer dosyalarına js dosyalarının yerlerini gösterip çalışmasını sağladım örnek lightbox bende eklenti halinde değil kodlarla temada gömülü... bundan sonra işler karıştı, ve aynı kullanıcı sayısı ile cpu çok yükseldi... Moralim çok bozuk... Servera mesaj yazdım durum hakkında mesajı aynen yolluyorum sizlere...
There are a lot of possible reasons for this issue to appear. One of them is a possible flood attempt against your site. You may check this via the Traffic Stats menu of your account Control Panel. In the statistic menu of your domains you may see the IPs that perform traffic. If there is a suspicious IP with a great traffic generated on your page I will advice you to block it via .htaccess file. This may solve the problem that you experience immediately.
anladığım kadarıyla şunu diyor...
gözüken oki çok problem var. Biri, çok sayıda flood gelmesi,hesabınız trafik stats bölümüne geçerek bunu kontrol edin, istatistikler de domain adınızın performansı ve ip performansı ile ilgili bişeylerden bahsetikten sonra çok yüksek trafik oluşturan şüpheli bir ip varsa onu .htacess dosyanıza giderek bloke etmenizi tavsiye etcem... problem için bir çözüm oluşturabilir... sanırım böle bişiler diyor...
akismet çalışır durumda değil bende buna akismet çözüm olabilir mi? ben de hostun dediği yerden ip bulmaya çalışıyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler...
Destek sorusu değil