WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Kod içine resim linki eklemek

(4 mesaj(lar))
  • 5 ay önce japonisi tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. japonisi
    Üye

merhaba arkadaşlar. previous_post_link ve next_post_link fonksiyonarı içinde resim kullanmam gerekiyor. normalde herhangi bir resim adresi girerek sorunu çözüyoruz ancak temanın yolunu belirtmek için bloginfo('stylesheet_directory') gibi bir fonksiyon kullanmaya çalıştığımda sorun oluyor.

Kod:
    <?php next_posts_link(' < i m g s r c = " ' . b l o g i n f o('stylesheet_directory').'images/nav_2 . g i f " />' ) ?>

Bunu nasıl çözebilirim? Saygılar...
    NOT: aradaki fazla boşluklar kodun görünmesi için.

5 ay önce #
  2. Tamamen sallıyorum;

<?php next_posts_link(' <?php bloginfo('template_url');?>/images/nav_2 . g i f " />' ) ?>

kodunu kullanmayı deneyebilirsiniz..

Bende şu şekilde;

< script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url');?>/crome/chromejs/chrome.js">< /script >

Yorum butonunda ise resim şu şekilde;

<p><input name="" type="image" value="submit " src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/post.gif" alt="post my comment" /><input type="hidden" name="comment_post_ID" value="<?php echo $id; ?>" /></p>

5 ay önce #
  3. japonisi
    Üye

ilk verdiğiniz örnek <?php tagları arasında yine bir php tag ı açarak kullanamayacağımızdan dolayı işimize yaramaz. benim yazdığım mantıken çalışmalı ama olmuyor. diğer örnekleriniz ise yapmak istediğim iş ile alakasız. çünkü ben next_posts_ link() fonksiyonu içine bloginf o('template_url') fonksiyonunu kullanmaya çalışıyorum. yada template klasörümün yolunu yazdıracak herhangi bir fonksiyonu.

5 ay önce #
  4. Kodunu geliştire bilirsiniz sanırım.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.