WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Add Media Hatası [HTTP ERROR]

(16 posts)
  • Started 1 year ago by MehmetTahta
  • Latest reply from gevv
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. muradu
    Member

hatayı yazı yazma penceresinin üstünde bulunan, add an image ya da oradaki diğer media'ları yazının içine gömmek için bulunan herhangi 4 butonatıkladığımda alıyorum. Eklentilerin hepsi güncel...

Posted 1 year ago #
  2. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

Ben bir önceki mesjaımda iletişim eklentiniz varsa onları kontrol edin demiştim ama sanırım bir karışıklığa maruz gitti.

WP-ContactForm Eklentisi uyumsuzlar listesinde. Uyumsuzlar listesini kontrol edin ve ordaki eklentilerden varsa iptal edin. (her eklenti uyumsuz demek olmuyor garip ama gerçek =))

Çözüm = WP-ContactForm yerine başka bir şey kullanın. Benim kullandığım hoş bir şey.

Posted 1 year ago #
  3. muradu
    Member

evet, yöntem işe yaradı. contact-form'u iptal ettim. çok teşekkürler

Posted 1 year ago #
  4. gevv
    Member

eylultoprak 1...7 adım adım uyguladım fakat bu hatayı çözmedi :(:( benim sorun resim linkini yazı alanına eklerken oluşuyor

http://img329.imageshack.us/img329/87/54008204vz9.gif

Not Implemented
    The page you are looking for cannot be displayed because a header value in the request does not match certain configuration settings on the Web server.

Posted 1 year ago #
  5. Wordpress Sever
    WordPress Türkiye

Tarayıcıyı değiştir olmadı yarın bakarız şuan seninki biraz farklı dursa da benim fikrimce aynı.. uyku çağırıyor şuan beni iyi geceler...

Posted 1 year ago #
  6. gevv
    Member

yok tarayıcı değiştirmekte işe yaramadı

Posted 1 year ago #

RSS feed for this topic

Reply

You must log in to post.