hatayı yazı yazma penceresinin üstünde bulunan, add an image ya da oradaki diğer media'ları yazının içine gömmek için bulunan herhangi 4 butonatıkladığımda alıyorum. Eklentilerin hepsi güncel...
hatayı yazı yazma penceresinin üstünde bulunan, add an image ya da oradaki diğer media'ları yazının içine gömmek için bulunan herhangi 4 butonatıkladığımda alıyorum. Eklentilerin hepsi güncel...
Ben bir önceki mesjaımda iletişim eklentiniz varsa onları kontrol edin demiştim ama sanırım bir karışıklığa maruz gitti.
WP-ContactForm Eklentisi uyumsuzlar listesinde. Uyumsuzlar listesini kontrol edin ve ordaki eklentilerden varsa iptal edin. (her eklenti uyumsuz demek olmuyor garip ama gerçek =))
Çözüm = WP-ContactForm yerine başka bir şey kullanın. Benim kullandığım hoş bir şey.
evet, yöntem işe yaradı. contact-form'u iptal ettim. çok teşekkürler
eylultoprak 1...7 adım adım uyguladım fakat bu hatayı çözmedi :(:( benim sorun resim linkini yazı alanına eklerken oluşuyor
http://img329.imageshack.us/img329/87/54008204vz9.gif
Not Implemented
The page you are looking for cannot be displayed because a header value in the request does not match certain configuration settings on the Web server.
Tarayıcıyı değiştir olmadı yarın bakarız şuan seninki biraz farklı dursa da benim fikrimce aynı.. uyku çağırıyor şuan beni iyi geceler...
yok tarayıcı değiştirmekte işe yaramadı
You must log in to post.