WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Beyaz sayfa

(10 posts)
  • 1 hafta önce karamaske2911 tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. merhaba arkadaşlar hitim artıda beyaz sayfa çıkıyor artık sunucuya reset atınca düzeliyor ama sonra yeniden tüm sayfalar beyaz oluyor neden acaba çözümü varmı şimdiden teşekkürler.

Tarih: 1 hafta #
  2. Sunucunuzu kiraladığınız firma ile görüşün, Tüm Wordpress dosyalarınızı üstüne yazdırarak yeniden bir kaç kez sunucunuza gönderin, varsayılan temaya geçip orada bu sıkıntı var mı deneyin, veritabanınızda optimizasyon yapın, forumda ve googleda beyaz sayfa diye arama yapın..

3. wordpressi son sürüme güncelledim

4. aynı problem bende de mevcut an itibariyle. wp admin'e giriyorum bembeyaz bir sayfa. ne yazı var ne başka bişey... bu sebeple bloga kim gelmiş kim gitmiş, ne yorumlarda bulunmuş bakamıyorum. hep wp 2.5 yüzünden, kurulduğundan beri bi aksilik çıkartacağı belliydi... neyse, ne yapabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

5. Eski mesajlarınızdan hatırladığım kadarı ile sunucunuz ile ilgili de bir kaç probleminiz var. Size önerim her zaman ki gibi bir eklenti kurdunuz mu. Hayır kurmadım diyorsanız eğer wp-admin klasörünü tekrar yollamak da fayda var. Bunu yanında dosya'yı hiç çalıştıramadığı için sorun oluyor sanırım..

Site adresiniz profilde ki ise. Şuan o site açılmıyor bende.

6. evet bu sene sunucuyla baya bi boğuştum. natro'ya geçmesin kimse (uyarımızı da yapalım:) )

ancak bu sefer hata, sanırsam otomatik yükseltme eklentisinden oldu gibi. bu eklenti ile 2.5'e geçeyim dedim. yönetim panelini açabilsem bişeyler düzenleyeceğim ama açamıyorum, sizin söylediğiniz wp admin'inin hepsini gönderme yolunu bi de deneyim.

sitenin adresi muradu.com burdakiyle aynı, bende site açılıyor fakat içine giremiyorum.

7. yok o da fayda vermiyor :S gönderdim wp admini herşey yine aynı...

bunun gibi bişey çıkıyor, artık ne demekse ?!?! kafayı yicem valla.

8. aynı problemle boğuşuyorum an itibariyle ve ne tesadüftürki benimde host firmam natro! admin paneline giremiyorum. ne yazı yazabiliyorum ne blogu yönetebiliyorum. kaldım böyle elim kolum bağlı bi şekilde :(

Tarih: 3 gün #
  9. Aman Allahım =) en son kurduğum eklentiyi plugin klasöründen silince sorun halloldu oh be :)

Tarih: 3 gün #
  10. @m4gnetic Buraya birşeyler yazarken lütfen en son ne yaptığınızıda yazınki sizi yanlış yönlendirmeyelim..

Bu arada mesajınızı düzenledim..

Tarih: 2 gün #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.