K2den (r 0.9'dan) modifiye edilmiş şık bir wordpress teması. bir denemenizi tavsiye ederim.
indiragandi: http://www.jsbox.net/264
K2den (r 0.9'dan) modifiye edilmiş şık bir wordpress teması. bir denemenizi tavsiye ederim.
indiragandi: http://www.jsbox.net/264
Güzel özellikle çok fazla gelişmiş olmayan k2 headerına renk katmışlar kutlamak lazım...
çok güzel , özelikle ketegori yonetimi ile güzel ama default olarak gelen bazı sorunlar var mesela hakkında bolumunu tıklayınca hiç bir şey çıkmıyor ve bir yerde daha sorun vardı sidebar da evet sidebar hata veriyor.
Son zamanlarda K2 teması acayip sıkıntıya soktu beni artık sayfamı açmaya ve yazı yazmaya bile utanıyordum, yılbaşı bayram geliyor artık temanın değişmesi gerektiğini düşünüyordum ki sağda solda ortada deli gibi iç açacak bir tema arıyorum ama yok bulamadım ve forumumuzda gördüm ki benim işimi uzun süre görebilecek bir tema yayınlamış sağolsunlar bir kaç sorum var benim bu temayı kullanabilmem için ne yapmam gerek ? Türkçesi var mı ? Hatasız kullanabilir miyim ? Gibi gibi... Şimdiden teşekkürler.
Bizim yaptığımız bir çeviri yok bu tema için, fakat K2 teması tabanlı olduğuna göre bizim K2 çeviri dosyası çalışabilir belki, bir deneyin.
Hatasız derken? Hata her zaman olabilir her temada, son sürümü kullanın her zaman için. :)
TR dili yoksa hiç uğraşamam valla.
ben buldum temamı ; freshy :D
Şimdi benim bu temayı kullanabilmem için ne yapmam gerek ?
indirip themes klasörü içine atman gerek. ;)
Bu temanın altında looking for something diye bir yazı var ona tıklıyosun ve çok şekil bir şekilde bir menü açılıyor hot taglar kategoriler ve arama menüsü var
acaba bu özelliği bu tema içinden alıp kendimize nasıl ekleriz?
adam aşmış valla
Voooovvvvv.... Tema tek kelimeyle müthiş tamam temamı seçtim ama üst kısım çok berbat duruyor (sayfa başlığından), ingilizce olması da olumsuz ya nolur şunu Türkçeleştirmek için yardım edin... :(
20 Saat önce yazmıştım ama cevap hâlâ yok lütfen yardım edin... :(
Türkçeleştirmek derken neyi kastediyorsunuz, diğer temalardan farklı olmaması lazım bu temanın çevirisi.
Üstte şöyle demiştim okudunuz mu?
Bizim yaptığımız bir çeviri yok bu tema için, fakat K2 teması tabanlı olduğuna göre bizim K2 çeviri dosyası çalışabilir belki, bir deneyin.
K2 yi koyarsak sorun çıkar büyük ihtimal bence.
Türkçeleştirmek için birde grafikleride türkçeleştirmek gerek
Çokta gerekli değil bence bu tema bi tek en alttaki arama özelliğini beyendim onu bir çıkarıp içinden eklenti halinde sunsalar güzel olur.
Of anlatamadım kusura bakmayın. Biri benimle online {msn'den} irtibata geçebilir mi ?
dehşet.
bu tema güzelde hataları var ya da ben bulamadım.misal
http://entelektuel.com/?page_id=2
bu sayfa hakkında sayfası ben bunu tıklayınca goruntuleyemiyorum neden ?
alt tarafta recent flickr and listening var bunu nasıl kullanacagım bilemiyorum bilen var mı ?
Birde konu ile alakası yok ama bu sayfaları localde editleyip siteye yuklemeden dashboarddan anında editleyemez miyiz ? editleriz der gibisiniz , işte bunu nasıl yapıyoruz.
Hakkında sayfası görünüyor bende; tema değişmiş galiba :)
Alt taraftaki recent flickr vs. dediğiniz kısımların çalışması için eklenti gerekiyordur büyük ihtimalle, temanın ana sayfasında bu konuda bilgi olması lazım.
Birde konu ile alakası yok ama bu sayfaları localde editleyip siteye yuklemeden dashboarddan anında editleyemez miyiz ? editleriz der gibisiniz
WordPress yönetim panelinden temayı düzenleyebilir miyiz demek istiyorsunuz sanırım.
Evet mümkün. Görünüm menüsünde Tema düzenlemek için bir sekme mevcut; oradan istediğiniz temayı ve düzenlemek istediğiniz dosyayı seçip düzenleme yapabilirsiniz.
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.