WordPress Türkiye Forumları » bbPress

giriş problemi

(8 posts)
  • 2 hafta önce muratseven tarafından başlatıldı
  • muratseven tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. bbpress kurdum. sayfa normal açılıyor. www.harictengazel.net/forum

yalnız admin girişi yaptığımda boş bir sayfayla karşılaşıyorum. sorun ne olabilir?

Tarih: 2 hafta #
  2. Forum dosyalarını üstüne yazarak bir kaç kez tekrar sunucuya atmayı deneyin..

3. üstüne yaz diyerek tekrar yüklemeyi kastettiniz sanırım. denedim 3-5 defa o şekilde dosyaları attım; ama sorun devam ediyor.

4. ???, Forumla ilgili herşeyi silin, dosyaları indirdiğiniz yerden tekrar indirin, forum dosyalarını üstüne yazdırarak sunucunuza tekrar tekrar atıp daha sonra dikkatle adım adım kurulum yapın, buraya ve buraya bakınız..

Düzenleme:

Buraya da bakınız..

5. her şeyi sildim. ve yeniden yükledim, garip bir şekilde düzeldi.

şimdi de kullanıcılara nasıl avatar ekleneceğini arıyorum, forumda ve google'da ama bir sonuca ulaşamadım.

burdaki forumda sadece bir sonuç çıktı, o soruda yanıtsız kalmış. bu forumlardaki gibi avatar eklemek nasıl olur ki?

6. Avatar için buralara bakınız..

7. avatar eklentisi var bb-press'in onu buldum, indirdim; ama nereye yükleyeceğimi bulamadım. bb-admin, bb-cache, bb-images, bb-includes ve bb-templates klasörleri var yalnızca. kendim bb-plugins klasörü oluşturup oraya attım ama yönetim panelinde eklenti görünmedi.

edit:

hallettim onu da. my-plugins adında bir klasör oluşturmak gerekiyormuş.

8. avatar upload eklentisi için kodları tam olarak nereye eklememiz gerektiğini biri anlatabilir mi?

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.