WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Meta Menüsünde Değişiklik

(10 posts)
  • 2 ay önce WobWoy tarafından başlatıldı
  • WobWoy tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Meta Menüsü altında bulunan ;
    # Yazılar RSS
    # Yorumlar RSS
    # WordPress.org

linklerini nasıl düzenleyebilirim ?

arama yaptım ama bulamadım :/

Tarih: 2 ay #
  2. Sitenize ulaşılamıyor, mutemelen sidebar.php dosyanızda düzenleme yapmalısınız..

3. Şu an sunucularda bir problem yok , açılıyor yani site.

Ben daha rahat anlamanız için sidebar.php ve sidebar2.php dosyalarının kod resimlerini yükledim , resimlere bakıp nerelerde değişiklik yapmam gerektiğini bana söylerseniz çok sevinirim.

Sidebar.php

Sidebar2.php

4. Eklediğin resimlerde kodlar eksik sanırım.. (grey style 2.0 temasını kullandığını varsayıyorum)

sidebar.php dosyasında < ? php bloginfo('rss2_url'); ? > kısmı var buraları düzenlemen gerekli..

5. http://www.pc-kurulum.com adresine ulaşılamıyor, meta bölümünüz bileşenler bölümü ile eklenmiş sanırım, http://www.pc-kurulum.com/wp-admin/widgets.php adresinden bir bakın..

6. teşekkürler sorun çözüldü. sidebar.php kodlarında sıralama değişikliği yaptım ve istemediklerimi sildim.

7. İşaretli kısmı sildiyseniz bileşenler çalışmaz..

8. Yine aynı sorunu yaşıyorum :/

tema değiştirdim ve bu kez değiştiremiyorum Meta menüsünü.

sidebar.php dosyasında ne Meta yazısı bulunuyor , ne Uye Girisi , ne Register değiştirmem gereken hiçbirşey bulamıyorum.

ve Canarkadaş sizinde dediğiniz gibi Meta menüsü tema ayarlarından eklenmiş bileşenler bölümünden , widgets mi deniyor ona bilmiyorum.

Ne yapmam gerekiyor şimdi ?

9. Siteniz/wp-admin/widgets.php bileşenler alanından meta bileşenini kaldırın, burada bulunan 12 ve 13 no'lu resimlerin kodunu sidebar.php'nize ekleyerek meta alanı oluşturabilirsiniz..

10. Çok teşekkür ederim Canarkadaş . İyiki Varsın

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.