WordPress Türkiye Forumları » Çöp

[kilitli] 1 Haftada Acayip Yavaşlama

(8 posts)
  • 2 ay önce WobWoy tarafından başlatıldı
  • stelyopasa tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil
  • Bu konu kilitli

1. site adresim : www.pc-kurulum.com ;

açılana kadar en az 40-50 sn bekliyorum ,

açıldıktan sonra bir linke tıklayınca 1 dk bekliyorum :S

daha bir hafta oldu wordpress'i kuralı , sitede sadece 2 yazı var.

acaba benmi yavaşlattım diye merak ediyorum , 15 tane falan plugin denedim 5-6 tanesi etkin şu an , kullanmadıklarımı sildim.

Veritabanından onarma işlemini yaptırdım , eklenti kurup optimize işlemini de yaptım.Ama Hiç bir şey değişmedi.

Ne yapmam lazım acaba ? şimdiden teşekkürler.

Tarih: 2 ay #
  2. Sorun sunucunuzda, sunucu kiraladığınız firma ile görüşmelisiniz..

3. yalnız kafamı karıştıran şöyle bir durum var. benimle aynı sunucuda bulunan www.siteadresim.com anında açılıyor :/

bu yüzden sorunun benden kaynakladığını düşünüyorum. ama nerde hata yaptım hiç bilmiyorum.

4. Wordpress üst sürüme yükseltebilir, kullandığınız sürümün dosyalarını üstüne yazdırarak bir kaç kez sunucuya gönderebilirsiniz, sunucunuzda plugins klasörünün adını değiştirip, eklentileri devre dışı bırakıp buna eklentiler mi neden oluyor bakabilir, temayı değiştirip tema mı neden oluyor bakabilirsiniz..

5. iyide arkadaşım siten 4snde açılıyor...
    firefox kullan - fasterfox yükle. iede deniyorsan onda hiç açmıyor zaten

6. Zamanında yanı problemden muzdarip biri olarak. Bir alt dizine bir wordpress daha kurmanızı ve onda da aynı problemleri yaşıyorsanız. Gereksiz eklentilerden vazgeçip bir süre daha denemeyi hala aynı durumdan muzdaripseniz farklı bir arkadaşınızda database'inizi onun sitesinde bir alt dizine kurmayı. (Tabi google botlarını kapatın.) Orda bir süre deneme yapmayı bitirdikten sonra da arkadaşınızın sitesinde sorun yokken sizin database açılmıyorsa database üstüne yoğunlaşmayı. Eğer o sunucuda database sorun çıkarmadan açılıyorsa Sunucuyu değiştirmenizi tavsiye ederim.

Sizi gayet iyi anlıyorum. Uğraşmayın benim gibi yapın paraya kıyın ve başka sunucuya geçin tabi önce dediklerimi yapın sizde deli şansı olmaya bilir =)

www.hostgator.com aldım kullanıyorum pişman değilim. :) Dreamhost aldım para mı da geri iade ettiler ama olan iki haftama oldu. Neyse sağlık olsun uyarılarımı dikkate alın derim.

7. Sorun donanım veya ağ probleminden kaynaklanıyor olabilir. Sunucu hizmeti aldığınız yer ile görüşmelisiniz. Onlar ısrarla sorunun kendilerinden olmadığını söyleyeceklerdir, sakın pes etmeyin :)

8. Arkadaşların dedigi gibi snucudan kaynaklanıyor büyük ihtimal bende 6 tane wordpress sitesi var ve veri tabanlarıda hepsinin 1000 sayfa üzerinde hepside aynı bayilik üzerinde çalışıyor bu zamana kadar 1 tık demedi kullandığım firma bu www.kebirhost.com biraz ucuz insanlar ucuz diye yaklaşmıyor ama şans meselesi bu ben sorun görmem belki denk gelir. kolay gelsin bu arada fazla caf caf lı temalar baya yoruyor siteyi...

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.