WordPress Türkiye Forumları » WordPress Servisleri

Sayfa düzeni

(5 posts)
  • 2 hafta önce megadeth61 tarafından başlatıldı
  • megadeth61 tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. megadeth61
    Üye

Mrhabalar.
    xxx.wordpress.com diye bir blog açtım.Acemiyim yani kusura bakmayın.3 tane sorum olacak.

1-Yeni sayfalar ekledim.Yeni bi yazıyı, ekldiğim başka bir sayfada yayınlamak istiyorum ama hep anasayfada çıkıyor.Bunu nasıl yapabilirim?

2-Yazıların veya yorumların sırasını nasıl değiştirebilirim (aşağı veya yukarı)

3-Ana sayfam da giriş yazımın devamlı olarak en üstte durmasını nasıl sağlayabilirim?yani yeni yazı yazsam bile bu giriş yazısıın altında yayınlansınlar istiyorum.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Tarih: 2 hafta #
  2. Galiba buraya üye olarak site kurdunuz, bu istediklerinizin tümü forumun desteklediği kendi sunucunuza kurulabilen Wordpress'de var, ama sizin üye olduğunuz sistemde olduğunu sanmıyorum, üye olduğunuz yerden yada sizin sistemin eski kullanıcısı sitelerden destek istemeniz sizin için daha iyi olabilir..

Tarih: 1 hafta #
  3. megadeth61
    Üye

www.wordpress.com adresinden üyelik alıp ücretsiz blog oluşturdum.yani ben yukarıda belirttiğim özellikleri blogumda gerçekleştiremezmiyim?

Teşekkür ederim

4. wordpress.com'dan açtığınız blog kişiselleştirilemez, özelleştirilemez. Kod ekleme yada çıkarma yapılmaz; Belirlenen standartlar dışına çıkılamaz. Ücretli sürüm alırsanız sanırım özelleştirme yapılabiliyor ki bunu yapana kadar bir alan adı ve host alabilirsiniz.

5. megadeth61
    Üye

Teşekkür ederim

Tarih: 4 gün #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.