WordPress Türkiye Forumları » Eklentiler

Kategoriler alfabetik sıraya göre sıralanıyor

(7 posts)
  • 1 hafta önce artik tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

Etiketler:

1. Kategoriler oluşturduğumda baş harfelrine göre alfabetik olarak sıralanıyor yani Grammar,Reading,Listening,Esp Şeklindeki kategorilerimin sırası alfabeye göre(Esp,Grammar,Listening,Reading) sıralanıyor ne yaptıysam bunu çözemedim(tabi buişte acemi olmamın rolü büyük) ,bunu nasıl çözebileceğim hakkında yardım isteyecektim yani kategorileri isteğim sıra ile yayınlayabilirmiyim?
    Benzer bir konu açılmışsa kusura bakmayın sitede çok aradım ama sorunumun cevabını bulamadım.

Tarih: 1 hafta #
  2. Burada bulunan eklentileri inceleyin, ayrıca bu ve bu eklentiyi de inceleyebilirsiniz, buradan da değişik kategori listeleme kodlarına ulaşabilirsiniz..

3. Yok abi çok beceriksizimya yarım saattir uğraşıyorum istediğimi yapamadım bu gidişlede yapamıyacam heralde napalım artık böyle idare etcem , yinede çok saolasın abi uğraştığın için.

4. Burada anlatılanları sidebar.php nizde kategori kodlarının yerine uygulayarak da yapabilirsiniz, ayrıca burada da benzer eklentiler (ilk ikisi) var..

Siz de sağolun..

5. Sorunumu nihayet çözdüm hiçde umudum kalmamıştı tesadüfler silsilelerinin sonucunda nihayet kategorileri istediğim gibi düzenledim.Belki başkabirileride aynı problemi yaşarsa zorlanmasın diye(2gün sırf bunu çözmek için uğraştım) sizlerle paylaşmak istedim.eklentinin ismi : My Category Order
    burada indirebilirsiniz,nasıl kullanılacağı adresde var,bulamassanızda dosyanın için readme klasöründe de anlatıyo kullanımını.

6. Keşke ingilizce bilmeyenler için kurulum/kullanım detayı verebilseydiniz..

7. Bunu kodlada düzenleye bilirsiniz. Ben geçen biri burda istemişti codex linki vermiştim. İhtiyacı olan mesaj yazsın artık ne yapalım bulmakla şimdi uğraşmak istemiyorum :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.