WordPress Türkiye Forumları » bbPress

bbpress türkçe son versiyonu hatası

(5 posts)
  • 1 hafta önce safi6003 tarafından başlatıldı
  • edebiyatdergibi tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. safi6003
    Üye

iyi günler;
    bbpress Türkçe son versiyonunu kurduğumda bir sürü hata ile karşılaşıyorum ancak ingilizce son versiyonunu kurarken böle sorunlarla karşılaşmıyorum nedeni ne olabilir acaba.

Türkçe versiyonda karşıma çıkan hatalar:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\bb-settings.php on line 173

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\forum\bb-settings.php:173) in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\bb-admin\install.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\forum\bb-settings.php:173) in c:\program files\easyphp1-8\www\forum\bb-includes\functions.php on line 1898

Tarih: 1 hafta #
  2. Evet bende çok denedim verilen hataların satırlarına baktım uğraştım ama login sayfasına kadar geliyorum, doğru bilgileri giriyorum bembeyaz bir sayfa geliyor ve giriş yapamıyorum. Sanırım Türkçeleştirme sırasında bir hata oldu. Son versiyon'un ingilizcesini kurdum local'de onda bir problem yok. Türkçeleştirmeye çalışacağım ancak dil dosyasını bulamadım ana sayfasında. Eğer eklerseniz çok sevinirim 3 gün içinde de bitirmeye çalışırım

Tarih: 3 gün #
  3. Üstteki mesajı düzenleyeceğim sırada 15 dk doldu sanırım cümlemi ekleyemedim, flood yapmış oluyorum ama moderatör arkadaşlar ilgilenirler sanırım.

Dil dosyasını buldum en kısa sürede düzenleyip, test edeceğim. Eğer başarılı olursa eklerim buraya bir de yönetici arkadaşlar kontrol ederler.

Tarih: 3 gün #
  4. safi6003
    Üye

inşallah eklerler benimde çok acil ihtiyacım var doğrusu.ilgin için teşekkürler...

Tarih: 2 gün #
  5. Poedit kullanıyorum düzenlemek için ancak kaydettiğim sırada garip 3 hata veriyor ve dil dosyasını kaydetmiyor. Poedit'te dil düzenlemek için gerekli ayarlar nelerdir onu bir çevirmen arkadaş yazarsa yardımcı olmayı çok isterim çünkü bbPress kullandığım site için biçilmiş kaftan. Sade ve kullanışlı

Tarih: 2 gün #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.