K2 temasının (getk2.com) RC 6 sürümü yayınlandı. Bu sürüm WP 2.5 ile de tam uyumlu. Türkçeleştirilmiş bir sürümünü biliyor musunuz temanın? Önceden WP-TR çok önem verirdi K2 temasına. Hatta k2 ile birlikte gelirdi WP-TR'den çektiğimiz WP. Artık önemsenmiyor nedense...
WordPress Türkiye Forumları » Türkçeleştirme
K2 RC6 Türkçe?
(10 posts)-
Tarih: 1 ay #
-
...nedense..
Neden; sizin türkçeleştirip burada paylaşmamanız..
Tarih: 1 ay # -
canarkadas, arkadaş temanın dil dosyasından bahsediyor.
* ben RC4 versiyonunu türkçeleştirmiştim forumdada bulabilirsiniz. RC6 ya bi bakayım. çevirirsem burada yayınlarım...
NOT: Pot dosyasında bir sorun var - çevirilecek kelimeleri göremiyorum..
@heytbecom
Farkındayım;) arkadaş Türkçe dil dosyası veya tema istiyor, bende; arkadaşın mesajından Wordpress'in eski kullanıcılardan olduğu anlaşılıyor, WPTR'yi sorgulayacağına kendisi türkçeleştirsin burada paylaşsın diyorum..
Eski kullanıcılardan olmasına rağmen foruma bu mesajı yazmak için üye olmuş olması da ayrı bir konu..
Ben oturdum çevireyim diye, entry meta kısmını çeviremedim published, at, on, in hepsini ayrı birer string olarak koymuşlar Türkçe ile kelime sırası uymadığından yapamadım
Ben bitirdim. K2 forumlarından indirebilirsiniz.
Ancak söylemedi demeyin hatalı olabilir.
Ayrıca yakında çıkacak olan K2 1.0 ile de uyumlu olsa gerekTarih: 1 ay # -
saatlerdir bunu arıyordum tesekkurler emeğine sağlık
Diğer çeviriler de bazı hatalıçeviriler ve bunun yanında çevrilmemiş veya k6 da olup diğerleinde olmayan kelimeler olduğundan çeviriyi tamamen en başından yaptım po edit programıyla pot dosyasını açanlar bazı çekincelerim olan cümleleri bulutlandırdığımı görecekler eğer tam çeviriden eminseniz sizde katkıda bulunup paylaşırsanız ve beni de bilgilendiriseniz sevinirim , umarım beğenirsiniz ve işinize yarar ....
Buradan indirebilirsiniz
Katkılarınızdan dolayı çeviri yapan iki arkadaşa'da teşekkürler.
sayfa en üstte olunca daha eski ve sayfa numarıları üst üste geliyor.
Tarih: 3 hafta #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil