WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

RSS feed ile ilgili bir sorun

(6 posts)
  • 2 ay önce cox tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. cox
    Üye

Selam arkadaslar feed ile ilgili bir sorunum var sitemi kurarken baya kurcalamıstım editledim bikac yerini mesaj altinda rss ile ilgili mesaj cıkması vs...Rss calısmıyor eskiden feed olarak gözüküyordu şimdi oda gözükmüyor birkac feed dosyasını yeniledim ama düzelmedi nasıl düzeltebilirim acaba bu sorunu sitem www.musicvii.com/feed

Tarih: 2 ay #
  2. http://wwww.feedburner.com/ 'a yönlendirin. Bir çok özelliği wordpress'i sıkmadan yormadan canını çıkarmadan yapabilirsiniz.

Ayrıca siteadiadi/wp-admin/options-reading.php Rss Özelliklerini Özet yada Tüm Metin olarak ayarlamanız lazım. Tüm Metin oalrak ayarlamazsanız resimler görünmez sadece yazıları alır ki sizde pek yazı yok.

3. cox
    Üye

The URL you entered does not appear to be a valid feed. We encountered the following problem: Error on line 196: The markup in the document following the root element must be well-formed.

Identify Feed Source
    Back to FeedBurner Home

The feed URL you entered is:

http://www.musicvii.com/feed/

We could not find a valid feed at that address. Here are some possible reasons this might have happened:

eklerken söyle bir hata verdi

4. Burdan hatayı göre bilirsiniz. Sanırım tema dosyasından kaynaklanıyor.

Çözüm için biraz deneme yanılma yapmak gerekebilir temanızı bir değişitip deneyin yada elden geçirin.

5. cox
    Üye

localhostta birkac deneme yaptım calişan feed üzeinde permalink yaptım feed gözükmedi büyük ihtimal permalinkden kaynaklanıyor.Nasıl çözülebilir acaba :S

6. Permalinkleri standart haline çekmenizde bir mahsur yoktur. Böyle de konular görünecekdir. Google ile gelen ziyaretçileriniz üzülmez. Ama sizin işiniz görülür. İsterseniz deneyebilirsiniz. Hataları tam ayıklayamadığım için net bir şey diyemeyeceğim malesef. Bir eklenti bir tema sizin eklediğiniz bir js kodu buna neden oluyor olabilir. Söylediklerimi dikkate alıp bir şeyler yapın local'de değil yanlız. :)

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.