Merhaba arkadaslar.
Wordpress 2.5.1 sitem var. etiket bulutu yapmak istiyorum sidebar'a.
İnternette bununla ilgili sağlıklı bir bilgi bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaslar.
Wordpress 2.5.1 sitem var. etiket bulutu yapmak istiyorum sidebar'a.
İnternette bununla ilgili sağlıklı bir bilgi bulamadım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Buradaki açıklamalar 2.5 içinde geçerli..
Ayrıca ingilizce etiket sistemi açıklamalarına, yada etiket sistemi Türkçe açıklamalarına bakabilir, siteniz/wp-admin/widgets.php adresinden bileşen olarak da etiket bulutu ekleyebilirsiniz.
Belirttiğiniz mesajdaki gibi widget ten etiket bulutunu ekledim.Belirtilen eklentiyide kurdum.Fakat etiket bulutundaki etiketler hep aynı.Sanırım popüler etiketleri gösteriyor.Rastgele modunda nasıl gösterebilirim etiketleri ?
Teşekkür ederim.
Wordpress 2.5.1 sürümünü kullanıyorum.Verdiğiniz linki inceledim, Etiket bulutunu widget olarak kullandıgım için sideparda wp_tag_could bulunmuyor.Widget sisteminden nasıl cıkacagımıda bilmiyorum.O yüzden düzenlemeyi yapamadım.
Eklentiyi zaten kurdum fakat bir türlü rastgele işini beceremedim.
Ayarlarım şu şekilde :

İlginiz için teşekkürler.
Benim bahsettiğim eklenti resimde görünen değil, verdiğim adresdeki eklentiyi kurun. Sizin kurmuş olduğunuz eklentiyi etkinsizleştirin ve ftp'den silin.
Simple tag eklentisini kurunca widget'teki etiket bulutunu nasıl rastgele yapacagım hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Bir şey yapmanıza gerek yok. Widget (bileşen) ile ekleyeceksiniz. Sonra ayar kutucuğuna tıklayarak açın. Orda random yazan kelimeler göreceksiniz onları seçin. İsterseniz www.hemencevir.com girerek ordaki açıklamaları görebilirsiniz.
Tag Bulutu ayarlarını aşağıdaki gibi ayarladım :

Fakat buna rağmen rastgele modunda göstermiyor.Acaba yanlış yaptıgım veya unuttugum birşeymi var yoksa yanlış yerdemiyim.
Israr ile hem türkçe hem ingilizce olarak defalarca yazdım eklenti adresini bile iki defa verdim.
Tekrar söylüyorum.
Widget (bileşen) ile ekleyeceksiniz. Siz eklentinin ayar penceresindesiniz.
Sorunum çözüldü, sizi yordum kusura bakmayın.
Teşekkür ederim.
sidebar.php de gostermek ıcın hangı kodu gırmelıyım?
Bunu daha iyi anlamanız için.. Simple Tag ayar sayfasında diğer özelliklerde yazar..
Şöyle;
You can use the same syntax as st_tag_cloud() function to customize display. See documentation for more details.
Kullanmanız gereken kod ise şudur..
<?php st_tag_cloud() ?>
İsterseniz Advanced usage : Kısmından kendiniz de birşeyler belirleye ilirsiniz.
cok tesekkurler oldu :)
Eklenti ayar sayfasından yapabilirsiniz.
/cat=haberler
etiket bulutunda kategoriler çıksın istemiyorum, sadece benim girdiğim tagler nasıl çıkar?
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.