WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Çöp

Yardım

(4 mesaj(lar))
  • 5 ay önce KadiM tarafından başlatıldı
  • eylultoprak tarafından son cevap
  • Bu konu kilitli
  1. Arkadaşlar Wordpress Sitemap eklentisini Kurdum Bazı Sorunlarla Karşılaştım

Son güncelleme daha bitmedi! Kullanılan bellek miktarını yükseltebilir veya kurulum süresini uzatabilirsiniz. Daha fazla
    Betiğin son bilinen bellek kullanımı 9.25MB oldu, sunucunuzun sağladığı bellek sınırı ise 64M.
    Betiğin son çalıştırılması 0.02 saniye sürdü, sunucunuzun sağladığı süre sınırı ise 30 saniye.
    Betik, 66 numaralı yazı civarında (+/- 100) durdu.
    Eğer sunucunuzda veya blog'unuzda bir değişiklik yaptıysanız, site haritanızı güncellemek isteyebilirsiniz.
    Eğer bir sorunla (veya sorunlarla) karşılaşırsanız, hata ayıklama kipini kullanıp sorun(lar) hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

GÜncelle Dediğimde İse şöyle Bir Hata Karşıma Çıkıyor Ne Yapmalıyım Şimdiden Teşekkürler
    Fatal error: Allowed memory size of 262144 bytes exhausted (tried to allocate 19456 bytes) in /home/secenekl/public_html/wordpress/wp-includes/class-snoopy.php on line 167

>Editör notu: Lütfen forum kurallarımızı okuyun, Türkçe yazım ve imla kurallarına uyun. Eklentinin ayarlarında Gelişmiş seçenekler bölümünde, Kullanılacak bellek sınırını şuna yükseltmeyi dene seçeneğinin karşısındaki kutucuğa 70M yada daha yüksek bir değer atayın. Forumda arama yapmadan konu açmayın. [eylültoprak]

5 ay önce #
  2. erinmedim yazdim bu başlıkla bu konu kilitlenir.

5 ay önce #
  3. Niye Ki Sorunları Çözmüyormu Burası :S

5 ay önce #
  4. Gayet iyi çözüm oluyoruz çoğu kişiye. Fakat kurallarımız var. Bazı şeylere kesinlik ile izin verilmiyor.

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Konu Kilitli

Bu konu yeni mesajlara kapalı.