WordPress Türkiye Forumları » Blog Analizi

www.alternatifislamitatil.com

(7 posts)
  • 1 hafta önce ibra tarafından başlatıldı
  • BlogCini tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. islamitatil

Merhaba,
    Joomla Phpbb derken yine wordpress e döndüm. Eski bilgilerimi tazeledim.
    ...
    İslami kurallara riayet eden otellerle veya konaklama tesisleri ile ilgili bir blog oluşturmaya çalışıyorum.

www.alternatifislamitatil.com
    Birinci amacım bu tip tesisleri derli toplu bir şekilde tanıtabilmek, diğeri de uzun süredir hiç ilerlemeyen adsense hesabımı azıcık da olsa canlandırmak.

Temalara bakarken şumu olsun bumu olsun derken, yine sade ve gayet güzel olan Azpişmiş temayı seçtim.
    Öyle turizm li denizli bir temaya gerek duymadım.

Bunun yanında neler yapmalıyım, neler yapmamalıyım.

1-En başta alıntılar yerine tesislerle ilgili orjinal birşeyler yazmalı.
    2-?

Tarih: 1 hafta #
  2. Hayırlı olsun, Öncelikle bu çok kötü (içeriğinize göre) temadan kurtulun, yazılara bol bol resim eklemelisiniz, bu nedenle resim efekti eklentisi ve galeri eklentisi kullanın, alıntılarınıza link verin, ama sizden de bir şeyler katmalısınız, ilgili sitelere (hava kara yolu, araç kiralama, yol haritası..) sitelerine link verin, imkanınız varsa diğer dillerde de içerik sunun, bahsettiniz tatil yerlerinin youtube videosu olabilir, kullanın, burada araştırma yapın size özel eklentiler olabilir..

Umarım kalıcı ve başarılı olursunuz..

3. İlginç bir yaklaşım hayırlı olsun. Ben büyük sözü dinlerim sizde dinleyin canarkadaş'ın (Bir tek benim sitemin teması konusunda anlaşamıyoruz =) dediklerine kulak verin.

4. Önerilerinize, fikir üretmek için harcadığınız zamana gerçekten teşekkür ediyorum.
    Tema yı pek değiştirmek istemiyorum. Sıradan oalbilir ve konuya uymamış da olabilir ancak sade karmaşık olmayan bir tema işte. İleride değiştiririm muhakkak.

Önceliği bahsettiğiniz gibi içeriğe vereceğim. Şu ana kadar aramalarda belli bir yer edinsin diye kopyala yapıştır yapıp otellerin kendi sitelerindeki bilgilere yer verdim. Biraz olsun faydası oldu.
    Şimdi bir taslak olşuturup yazıları o taslağa göre düzenleyeceğim. Hiçbirine gitmedim görmedim ama kendimce birşeyler yazmaya çalışacağım.

Tekrar teşekkürler.

Tarih: 3 gün #
  5. Arkadaşlar, şu aşamada google arama sonuçlarında istediğim yere geldim.

Çoğu kelimelerde ilk sayfada çıkıyorum. Öğrenmek istediğim, reklam yerleşimleri nasıl sizce. Daha işe yarar nasıl bir düzenleme yapabilirim.

Tarih: 1 gün #
  6. 2- *********
    3- Seo eklentisi şart.

2 no'lu kısımda belirttiğiniz konuları ilgili sitede iletişime geçip iletin.. [canarkadaş]

Tarih: 1 gün #
  7. Konu ile temayı bende pek bağdaştıramadım doğrusu. Yine sade bir tema kullanılabilir, ben yapıyor olsaydım beyaz ağırlıklı bir tema kullanırdım, aşırı renkler den ve pastel tondan uzak durun derim...

Kopya içerik ile google birinci sayfada istediğim yere geldim demişsiniz. Belki üzüleceksiniz ama bu malesef sizin başarınız değil, google nin yeni sitelere gösterdiği bir kıyaktır :) . İlerleyen haftalar da 4 yahutta hatta 10 sayfa gerilemeniz garantidir.

Bu yüzden kopya değil, özgün bir içerik barındırın, tamamen kendi cümlelerinizle...

Tarih: 16 saat #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.