merhaba arkadaşlar ben siteyi 2.5 sürümüne güncelledim beğenmedim 2.3 sürüm dosyalarını attım tekrar üzerine şimdi admin bölümüne girmeye çalışıyorum ama giremiyıorum şifre yanlış diyor şifreyi unuttum dediğimdede maile birşey gelmiyor
şifreyi nasıl bulabilirim acaba nasıl giriş yapıcama admine
WordPress Türkiye Forumları » Çöp
[kilitli] 2.3'e geri dönme
(4 posts)-
Tarih: 1 hafta #
-
Yedek aldığınız veritabanını da geri yüklemelisiniz, eski veritabanı yedeğinizi yükledikten sonra dosya yedeklerinizi yükleyerek sürüm yükseltme adımlarını aynen uygulamalısınız..
Tarih: 1 hafta # -
yedek falan almadım r10daki güncelleme konusunda denenleri yaptım
şimdi phpmyadminden mail değiştirdim şifremi unuttum dedim geldi sitenizdne son srüümü kurdum ama ağır 2.5
Tarih: 1 hafta # -
Yedeğiniz yoksa yapacak bir şey yok, Wordpress 2.5 de yavaşlık sorunu olduğunu dile getiren başkası olmadı, bende 1000'e yakın yazı var 2.5.1'e yükselttim sorun yok, sizin sunucunuzun yavaşlığı olmalı, yedeğiniz olmadığına göre 2.3 veya 2.5 ile yeni kurulum yapacaksınız..
Arka arkaya mesaj yazmayın her mesajınızı 15 dakika içinde yeniden düzenleyebilirsiniz, forum kurallarından; imla ve mesaj ile ilgili bölümlere uymadığınız için bu konuyu kilitliyorum, forum ve kullanım kurallarını okuyun..
Tarih: 1 hafta #
Konu Kilitli
Bu konu yeni mesajlara kapalı.
destek sorusu değil
kilitli