WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Üye girişi olmuyor

(3 posts)
  • 3 gün önce m4gnetic tarafından başlatıldı
  • m4gnetic tarafından son cevap
  • Bu konu çözülmüş

1. Merhabalar,

Bugün öğle saatlerinde herhangi bir problem olmadan blogumun yönetim paneline giriş yapabiliyordum. Ancak okula gidip geldikten sonra yani akşam saatlerinde girmeyi deniyorum ancak giriş yapamıyorum. Blog normal olarak açılıyor ancak üye girişi olmuyor ve yönetim paneline giremiyorum.

Hata şu şekilde oluyor. www.m4gnetic.net/giris adresine girdiğimde kullanıcı adımı ve parolamı yazıyorum tamam tıklıyorum ve sonrasına http://www.m4gnetic.net/wp-login.php sayfası açılıyor ancak tamamen boş bir şekilde :(

Daha önce bu tarz bir problemle karşılaşmış olan var mı?

Tarih: 3 gün #
  2. Bir çok nedeni olabilir, wp-admin klasörünü üstüne yazdırarak yeniden sunucunuza gönderebilir, eklentileri sunucuda plugin klasörünün adını değiştirerek deverdışı bırakıp eklentiden mi diye bakabilir, olmadı; tüm wordpress dosyalarınızı üstüne yazdırarak sunucunuza tekrar bir kaç kez arabilir, olmad; hata öncesine ait veritabanı yedeğiniz varsa geri yükleyebilirsiniz..

3. Admin paneline girmeden 2.5'ten 2.5.1'e yükselttim. Sancılı oldu ama hallettim sürüm yükseltmeyi. Ardından baktım ama yine admin paneline giriş sağlanamadı. En son yüklediğim bir eklentiyi plugin klasöründen sildim ve tekrar denedim. Bu sefer sorun halloldu. Rahatladım =)
    Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.