Ana sayfaya eski haberlerimi yada istediğim kategorileri seçme şansım yokmu :(
WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım
Ana Sayfa'da Yayınlanan Yazı Seçimi
(8 posts)-
Tarih: 1 hafta #
-
Kategorileri gösteremezsiniz tekrardan çünkü zaman dilimine göre yapar. Bir kod ile harfe göre sıralama yapıyor. Yada sabitleme eklentileri kullana bilirsiniz. wp-stick forumda yada google da arama yapın. Yada şu konuyu inceleyin. Buraya bakarsanız eğer en üstteki konu sabit tarihi dikkatinizi çeksin ve wp-stick eklentisini kullandım
Tarih: 1 hafta # -
Çok teşekkür ederim :) hemen bakacağım vitrin için yazı seçme şansı olsaydı süper olacaktı :) sevgilerimle..
Bu eklentiyi ekledikten sonra herhanhi bir yere kod eklemem gerekecek mi ?
Tarih: 6 gün # -
Wordpress 2.5.1 sürümünü kullanıyorum işe yaramadı :(
Tarih: 4 gün # -

Buradan benim kullandığım WP-Sticky eklentisini indirebilirsiniz, eklentiyi 2.5.1 de halen kullanıyorum..
Announcement : Bu yazıyı sabitler.
Sticky : Hala ne olduğunu anlayamadım :)
Normal : Varsayılan.Unutmadan sıralamayı tarihe göre yapar. Yazının yayımlanma tarihini değiştirerek istediğin sıraya kavuşa bilirsin.. Böyle yaparsanda eklenti kullanmaya gerek kalmaz.. ;) ama hiç denemedim ben..
bu açıklama da bahsedilen eklentidir, yazı editörü yanında sağ tarafta, (2.5 den sonra en alt solda) oluşan kutucuktan yönetilir..
Tarih: 4 gün # -

Hocam bende böyle altta çıkıyor hangi seçeneği seçip kaydetsemde bir değişiklik olmuyor ve seçenek diğer girişimde hep normalde duruyor yani komut işe yaramıyor :(Tarih: 4 gün # -
Bak ne yazıyor arkadaşım...
Compatible With WordPress 2.5Bu da açıklaması ve nasıl kullanılacağı:
http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-sticky.htmlTarih: 4 gün # -
İşte bunla oldu çok çok teşekkürler..
Tarih: 4 gün #
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.
destek sorusu değil