WordPress Türkiye Forumları » Kurulum ve Kullanım

Ana Sayfa'da Yayınlanan Yazı Seçimi

(8 posts)
  • 1 hafta önce Sekoloji tarafından başlatıldı
  • Sekoloji tarafından son cevap
  • Bu konu destek sorusu değil

1. Sekoloji
    Üye

Ana sayfaya eski haberlerimi yada istediğim kategorileri seçme şansım yokmu :(

Tarih: 1 hafta #
  2. Kategorileri gösteremezsiniz tekrardan çünkü zaman dilimine göre yapar. Bir kod ile harfe göre sıralama yapıyor. Yada sabitleme eklentileri kullana bilirsiniz. wp-stick forumda yada google da arama yapın. Yada şu konuyu inceleyin. Buraya bakarsanız eğer en üstteki konu sabit tarihi dikkatinizi çeksin ve wp-stick eklentisini kullandım

Tarih: 1 hafta #
  3. Sekoloji
    Üye

Çok teşekkür ederim :) hemen bakacağım vitrin için yazı seçme şansı olsaydı süper olacaktı :) sevgilerimle..

Bu eklentiyi ekledikten sonra herhanhi bir yere kod eklemem gerekecek mi ?

Tarih: 6 gün #
  4. Sekoloji
    Üye

Wordpress 2.5.1 sürümünü kullanıyorum işe yaramadı :(

Tarih: 4 gün #
  5. wp sticky

Buradan benim kullandığım WP-Sticky eklentisini indirebilirsiniz, eklentiyi 2.5.1 de halen kullanıyorum..

Announcement : Bu yazıyı sabitler.
    Sticky : Hala ne olduğunu anlayamadım :)
    Normal : Varsayılan.

Unutmadan sıralamayı tarihe göre yapar. Yazının yayımlanma tarihini değiştirerek istediğin sıraya kavuşa bilirsin.. Böyle yaparsanda eklenti kullanmaya gerek kalmaz.. ;) ama hiç denemedim ben..

bu açıklama da bahsedilen eklentidir, yazı editörü yanında sağ tarafta, (2.5 den sonra en alt solda) oluşan kutucuktan yönetilir..

6. Sekoloji
    Üye

Hocam bende böyle altta çıkıyor hangi seçeneği seçip kaydetsemde bir değişiklik olmuyor ve seçenek diğer girişimde hep normalde duruyor yani komut işe yaramıyor :(

7. Bak ne yazıyor arkadaşım...
    Compatible With WordPress 2.5

Bu da açıklaması ve nasıl kullanılacağı:
    http://lesterchan.net/wordpress/readme/wp-sticky.html

8. Sekoloji
    Üye

İşte bunla oldu çok çok teşekkürler..

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.