WordPress Türkiye Forumları

WordPress Türkiye Forumları » Temalar

Logo ve Banner görünmüyor

(4 mesaj(lar))
  • 5 ay önce reddawn tarafından başlatıldı
  • canarkadas tarafından son cevap
  • Bu konu Destek sorusu değil
  1. Temanın header kısmında yer alan logo temaadı/images/logo.gif ve bannerı ftp ile yenilerini yüklediğim halde eski logoyu ve bannerı görüyor , header içinde logo yolunu örn:logo1.gif yapmama rağmen ve eskisini dosyalardan silmeme ragmen göstermeye devam ediyor. Sanırım ilgili kodlar bu = `
    -----------------------------------------------------------------
    div id="logoad_wrapper"
    div id="logo" a href=" ?php echo get_option('home'); ?>/"> img src=" ?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?> images/logo.gif" alt="<?php bloginfo('name'); ?> - ?php bloginfo('description'); ?>" />/a></div
    ---------------------------------------------------------------------

logonun olduğu kısım bu burdaki div id=logo yu logo1 yolunuda logo1 yapınca gösteriyor ama bu kezde logonun üstünde unregistered şeklinde banner çıkıyor , yardımcı olursanız sevinirim (kodları bir türlü ekleyemediğim için aç kapaları kaldırdım)

5 ay önce #
  2. Anlattığınıza göre; tek ihtimal olarak tarayıcınızın çerezlerini temizlemeniz kalmış gibi..

5 ay önce #
  3. Çerezleri temizledim yaptığım logo ve banner gözüküyor ancak , hem bannerin hem de logonun üzerinde unregistered yazıyor , farklı bilgisiyarlardan baktım yine aynı şekilde site: video.karmasik.com

5 ay önce #
  4. Resimleri oluşturduğunuz proğram o yazıyı eklemiş olmalı..

5 ay önce #

Bu konu için RSS beslemesi

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.